Flash s titreme

Abdullah IŞIK

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
herkese merhaba arkadaşlar. 1993 flash s aracımı 1 yıldır kullanıyorum ama şehir dışına hiç çıkmadığım için fark etmemiştim. otobanda 90 dan sonra arabada garip bir titreme oluyor. lastiklerden midir diye denemek için 110 a kadar çıktım. titreşim aynı ama gazı bıraktığım anda kesildiği için lastiklerden olmadığını düşünüyorum. bir fikri olan var mıdır, çok masraf çıkarır mı, böyle binmeye devam mı etsem. yardım için şimdiden teşekkürlerimi sunarım...hımm

herkese merhaba arkadaşlar. 1993 flash s aracımı 1 yıldır kullanıyorum ama şehir dışına hiç çıkmadığım için fark etmemiştim. otobanda 90 dan sonra arabada garip bir titreme oluyor. lastiklerden midir diye denemek için 110 a kadar çıktım. titreşim aynı ama gazı bıraktığım anda kesildiği için lastiklerden olmadığını düşünüyorum. bir fikri olan var mıdır, çok masraf çıkarır mı, böyle binmeye devam mı etsem. yardım için şimdiden teşekkürlerimi sunarım...hımm

Herhangi bir lastikciye gidin her lastigi cikartip jantin icini ve lastigi guzelce temizleyin sonra balans ayari yaptirin tanesi 5 tl falan sorun çözülür.

Eyvallah abim deneyeceğim. Şanzımandan olma ihtimali vardır diye korkuyordum

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Balans ayarı yapılırken kahveni içip 15 dakika sonrada bir 25 tl.atıp çıkmaca sonrasını asfalt düşünsün sıkıntı yok %99 :kupa

İnşallah çözülür. Teşekkürler...

xperia cihanımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sonuçlar ay sonunda

Sonucu beklemekteyiz merakla hımm
ay sonunda ön iki lastiği değiştireceğim zaten, ben almadan önce araba epey yatmış, dişleri iyi ama 2011 model lastikle yola çıkmak rus ruleti gibi birşey...

lastikten olsa gazı kesince belli bir sürate düşene kadar gene titrer.
Sıkıntı aks te olabilir

lastikten olsa gazı kesince belli bir sürate düşene kadar gene titrer.
Sıkıntı aks te olabilir
ben de öyle düşünüyorum, başlıkta da yazmıştım ama lastikler zaten değişecek, ondan sonra bakarım.
ilgilendiğin için teşekkür ederim teğmenim...

90 dan sonra olunca bana da aks gibi geldi

Geri