Flash'a Hangi Ölçülerde Jant Olur?

ercan_korulu

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar.Aracıma çelik jant ve lastik almayı düşünüyorum.Ama ikinci el bir şey bakacagım. En büyük kaç inch jant takabiliriz ve en performanslı kaç inch olur arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var.Birde bu bijon ölçüleri kaç oluyor flash da?

Performans kaybı olmasın diyorsanız orjinali 13 olması lazım 14 takın en fazla

4*100 olucak jantlar.performansta ve görüntüde en iyisi 14 inç olanlar..15 olanlar sürtme vs sıkıntıları var.

16 inç megane II jantlarıda oluyor , takanlar var :)

​Orjinali 13'' ben geniş taban lastikle 14''jant yapacaktım kısmet değilmiş 15''sürtme yapıyor ama kaportacıyla traşlayarak filan oda hallediliyor ama bence gerek yok.

​Orjinali 13'' ben geniş taban lastikle 14''jant yapacaktım kısmet değilmiş 15''sürtme yapıyor ama kaportacıyla traşlayarak filan oda hallediliyor ama bence gerek yok.

Evet gereği yok...14 ideal diyoruz o zaman.Peki arkadaşlar ince yanak lastik olursa nasıl olur ve jant ölçüsü değişirmi o zaman.

ben 16 megane jantlarıyla 195 taban lastik kullandım en ufak sürtme vs. olmadı

Evet gereği yok...14 ideal diyoruz o zaman.Peki arkadaşlar ince yanak lastik olursa nasıl olur ve jant ölçüsü değişirmi o zaman.

Aslında biraz düşündümde hazır yapmışken:cool:225-65-15 düşünülebilirqwİyi bir jant seçimiyle görüntüde harika olur:eyvAma gereklimi?Yada değermi?İşte o tartışılırhımm

flashlara bakarken de aklımda olan bir soruydu. bu konu merakımı giderdi teşekkürler herkese :D

Geri