Flounce 2015 dci edc ile merhaba

ALİ GÖK

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar,

Mersin tarsusluyum , istanbulda yaşıyorum .

2015 flounce touch dci edc araç aldım ve aranıza katıldım . bilmediklerimi öğrenmek bildiklerimi sizlere aktarmak ve yeni arkadaşlıkla kurmak üzere buradayım

herkese keyifli forumlar dilerim

Merhaba arkadaşlar,

Mersin tarsusluyum , istanbulda yaşıyorum .

2015 flounce touch dci edc araç aldım ve aranıza katıldım . bilmediklerimi öğrenmek bildiklerimi sizlere aktarmak ve yeni arkadaşlıkla kurmak üzere buradayım

herkese keyifli forumlar dilerim

Hayırlı olsun aracınız, güzel günlerde kullanmanız dileklerimle. Keşke icon alsaydiniz. Ben joy aldim ve tek memnuniyetsizliğim icon almam diyebilirim. Simdilerde tek tek tamamlamaya calisiyorum. Bazilari sorun degilde bazi donanimlar alinamiyor :) ama siz touch almissiniz biraz daha dolu :) iyi gunlerde kullanin.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aramıza hoşgeldiniz.

Ailemize hoş geldin Ali kardeşim, iyi forumlar...:eyv

Ailemize Hoş Geldiniz.Kazasız sürüşler , keyifli forumlar.....

Ailemize hoş geldiniz, keyifli ve faydalı forumlar dilerim.:eyv

Tüm abilerimize ve kardeşlerime teşekkür ederim hoşbulduk...

Çok teşekkür ederim tansel bey. Bende istedim iconu ama malesef bütçe yetmedi kısmetimizde varsa başka zaman alırız.:)

tamamlanabilecek eksikler için araştırmadayım açıkçası gündüz farı, hız sabitleme vs..

Çok teşekkür ederim tansel bey. Bende istedim iconu ama malesef bütçe yetmedi kısmetimizde varsa başka zaman alırız.:)

tamamlanabilecek eksikler için araştırmadayım açıkçası gündüz farı, hız sabitleme vs..
Gündüz farinin tanesi 300 TL çifti 600 TL 280 TL de tesisatı serviste. Pahalı gelince vazgeçtim. Sis aldım sadece. Cruise control bende bakıyorum açıkçası. Ama fiyat almadım daha.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hoşgeldin kardeşim reno ailemize...

Geri