herkese merhabalar. eski bir renault kullanıcısı olarak 3 yıl aradan sonra büyük ihtimal tekrar bir renault ile yoluma devam edeceğim. 2012 model fluance dci edc arıyorum ancak antalyada bu araçtan bulmak oldukça zor. internetteki ilanların %90 ı istanbulda.
siz forum üyeleri arkadaşlardan bilgi almak isterim.
fluance dci edc alırken dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir?
özellikle kontrol et diyeceğiniz birşey varmı?
birkaç gün öncesine kadar edc yi bu kadar incelememiştim ancak gördüğüm kadarıyla sorun çıkarınca tam çıkarıyor. alacağım aracın edc sinde sorunu olup olmadığını anlamanın bir yolu varmı? servis yada experlerin anlama şansı varmı? yoksa sorun başıma gelinceye kadar ne çıkarsa bahtıma mı? aslında bulabilirsem servis kayıdı olan bir araç almak istiyorum. servis kayıtlarında vites ile ilgili kayıtlar tutuluyormu ve güvenilirmi?
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.......
siz forum üyeleri arkadaşlardan bilgi almak isterim.
fluance dci edc alırken dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir?
özellikle kontrol et diyeceğiniz birşey varmı?
birkaç gün öncesine kadar edc yi bu kadar incelememiştim ancak gördüğüm kadarıyla sorun çıkarınca tam çıkarıyor. alacağım aracın edc sinde sorunu olup olmadığını anlamanın bir yolu varmı? servis yada experlerin anlama şansı varmı? yoksa sorun başıma gelinceye kadar ne çıkarsa bahtıma mı? aslında bulabilirsem servis kayıdı olan bir araç almak istiyorum. servis kayıtlarında vites ile ilgili kayıtlar tutuluyormu ve güvenilirmi?
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.......