Merhabalar
Megane 2 aracım var çok şükür aşırı derecede memnunum aracımdan. Aracıyla ilgilenmeyi seven birisiyim sürekli uğraşıyorum sağıyla soluyla ne zaman birileri görse gelip aracı satmayı düşünür müsün diye soruyor. Komşum zorla alıcaktı satmadım fluance aldı qw 1 hafta sonra pert etti ne yazıkki
Aracıma istediğim fiyatı verilene kadar satmayı düşünmüyordum fakat istediğim rakamı artık veren birisi var ve araç % 90 ben caymazsam satılacak. Megane ı almam tamamen süpriz oldu 1 gün içinde gördük aldık geldik. Hiç araştırma fırsatım olmadı aldıktan sonra boş+boş olduğunu öğrendim hehe. Renault tan memnun olduğum için Fluance e geçip model yükseltmek istiyorum. Extreme modeli bir araç buldum ilan açıklamasında hiç bir özelliği yazmıyor. Araştırmalarım sonucuda kayda değer bir şey bulamadım. Benim için önemli olan hız sabitleyici olması Cruise Control ün olmayan bir araba almak istemiyorum. Far yağmur sensörü vs. önemli değil. Extreme modelinde hangi özellikler standart olarak sunulur ? Olmasını istediğim özellikleri sıralıyorum bu özelliklerin hangilerini hangi modellerde bulabilirim yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkürler.
- Cruise Control
- Ön kol dayama
- Otomatik kararan dikiz aynası
- Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar
- Usb veya aux girişi olan orjinal bir teyp
- Ön arka koltuk başlıkları
Olmazsa olmazlarım C.c ve ön kol dayama bu 2 özelliği hangi pakette bulabilirim.
Megane 2 aracım var çok şükür aşırı derecede memnunum aracımdan. Aracıyla ilgilenmeyi seven birisiyim sürekli uğraşıyorum sağıyla soluyla ne zaman birileri görse gelip aracı satmayı düşünür müsün diye soruyor. Komşum zorla alıcaktı satmadım fluance aldı qw 1 hafta sonra pert etti ne yazıkki

- Cruise Control
- Ön kol dayama
- Otomatik kararan dikiz aynası
- Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar
- Usb veya aux girişi olan orjinal bir teyp
- Ön arka koltuk başlıkları
Olmazsa olmazlarım C.c ve ön kol dayama bu 2 özelliği hangi pakette bulabilirim.