- Katılım
- 31 Ağu 2019
- Mesajlar
- 78
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 36
Arkadaşlar fluence 2013 yakıt ışığı yandığında kaç litre vardır kaç km gider?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar fluence 2013 yakıt ışığı yandığında kaç litre vardır kaç km gider?
Sabahları falan zor çalışıyor mu? Çalışırken neredeyse ışıklar söncek gibi oluyor mu? Benzer durum başıma gelmişti akü ölmüş yenisini alıp takınca sıkıntı kalmamıştı.arkadaşlar merhaba öncelikle konuyla alakası yok ama bana yardımcı olursanız çok sevinirim. benim 2014 megane aracımın bir süredir '' akü şarj sistemi arızası '' ikaz veriyor fakat bazen de ikazdan eser yok neden olabilir acaba?
şimdiden teşekkür ederim
5 litre varsa 30 35 km çok az değil mi daha fazla götürmesi gerekmez mi?50 km biraz iyimser bir tahmin olmuş ama kanimca 30-35 km kadar gider. Zaten bugra depo gostergesi kalibrasyonu videosunda ışık yandiginda 5 litre civari yakıt kaldiginda yanacak şekilde ayarlandigibi soylemisti. Trafik durumuna göre degiskenlik gosterebilir fakat 20 km kadar bile riske etmemek gerekir diye düşünüyorum
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok kucumsemissiniz yahu
O isik yandıktan sonra 140 km yol gittim ben ve hala da giderdi araç. Yakıt aldım. Uzun yoldaydım haftasonu, o yüzden her yerden almamak için baya yol gittim ve aracı da tanıyorum.
Şehiriçi bu kadar gitmeyebilir belki tabi.
Bu arada bende 2 araç var. Bu 2014 90 lik olanda ki değerim.
110 lik EDC ile bu kadar gideceğini sanmıyorum. O arkadaş yakıt konusunda bu kadar cimri olamıyor![]()