Fluence Airbag Kontrol Ettiriniz Uyarısı

Baymonster

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
2014 Renault Dizel Touch Plus otomatik aracım var. Koltuk altındaki soketlere pas sökücü sıkıp plastik kelepçe ile sağlamlaştırmama rağmen uyarı ekranı tekrar çıkıyor. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?

2014 Renault Dizel Touch Plus otomatik aracım var. Koltuk altındaki soketlere pas sökücü sıkıp plastik kelepçe ile sağlamlaştırmama rağmen uyarı ekranı tekrar çıkıyor. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?

Soket bağlantılarının kendisinde bir sorun yoksa elektronik olabilir. Yanı arıza yoktur fakat beyinde arıza kaydı oluştuğu icin ekrana veriyordur. Ama airbag isini küçümsemeyin servise gösterin ne olur ne olmaz.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aracınızda hız sabitleyici varmı ? Çalışıyor mu ?

var evet çalışıyor pek kullanmıyorum

Merhaba,

Aracınız yıkamacı da yıkatıyorsanız direksiyonun derinlik ayarı ile oynamamalarını rica edin.

Muhtemelen direksiyona karşı sert hareketleri sonucu oluyor olabilir.

Direksiyon kilidini serbest bırakıp direksiyonu sertçe yerine oturtmayı deneyin.

Muhtemelen çözülecektir.

Hepinize teşekkür ederim

Koltuk altındaki plastik kelepçeleri iyice sıkın

Aynı arıza benim aracımda da başıma geldi. İstanbul Anadolu veya Ankara da tavsiye edilen bir ustası varmıdır? Yardımlarınızı bekliyorum. Tahminimce direksiyon altındaki soket

Son düzenleme:
Aynı sorun bende de vardı. Bilgisayara bağlandı. Zemberek sargısına bağlı olan sokette direnç değerleri değişiyordu direksiyon ileri geri hareket ettirince. Direksiyon söküldü, zemberek soketi temizlendi sorun gitti. Toplam ücret 100tl.

Geri