Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar 2011 fluence privilege ın arka kapı içindeki hoparlör patladı. Kendim değiştirmek istiyorum ancak kapı iç döşemesini sökemedim, yardımcı olabilecek olan var mı
Merhaba arkadaşlar 2011 fluence privilege ın arka kapı içindeki hoparlör patladı. Kendim değiştirmek istiyorum ancak kapı iç döşemesini sökemedim, yardımcı olabilecek olan var mı
Tam yerlerini bilemiyorum ama kapi acma kolunun icerisinde bir veya iki vida var bir de kapi kilit meneteselerinin oldugu tarafta yukaridan asagi dogru bir iki vida var. Yine alt tarafta yere bakan kisimda vidalar var. Bunlar haricinde vida var mi hatirlamiyorum ama vidalar sokuldukten sonra tirnaklar tutuyor bu tirnaklari elinizle hafif hafif kastirarak kendinize sogru yavas yavas cekerek cikartabilirsiniz. Kapi plaatigini sokerken dikkat edin cam dugmeleri ve kapi kolunun arkasinda soketler var onlari kopartmayin.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi