Fluence ayna altı led montajı ve ayak ışıklandırılması

gerçekten orjinal olmuş yardımcı olursan bende yapmak isterim aynaları beceremem galiba ama iç tarafı yapsamda yeter

Bu ayak alti ışıklandırmasını tavan lambasından aldım fakat devresi tavan lambasının içinde kablolardan değil lambanın içinden baradan elektiriği aldım ve tavanın dosemesinden yan direklerden asağı indirdim.cop led aldım cok iyi aydınlatması var.

Cok guzel olmus. Ellerinize saglik. Aynalara tesisati nasil cektiniz. Tarif edebilirmisiniz. Saygilar

Teşekkür ederim öncelikle aynaları yerinden soktum ve elime aldım komple sonra sinyalı soktum sonra diş kapağını soktum boyalı kısım olan zaten ayanın içi meydana çıkıyor sonra aynanın içinden soket kısmına elektiğiri bir tel yardımıyla geçirdım yer var zaten sonra makap ucu ile oratadan delip 3 w kartal gözü ledi yerlerştrip aynayı topladım sonra benım aracım privilige olduğu ıcın kapılarda ışıklar var oradan elektırıgı alıp kapının içiden uzun bir tel yardımıyla ledlerin ucuna bagladım. kısacası boyle oldu kapı yuzlerını felan sokmedim. temiz güzel bir işçilik oldu.

Tesekkur ederim blgilendirmeniz icin.

Geri