• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Fluence Bagaj Kapağı iç kolları

tonkano

taxi driver,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Oto fuarına gittim, elektrikli Fluenceyi inceledim. O da ne bagaj kapağının kolları yerine amortisör takılmış. Demek olabiliyorken bize hangi mantıkla o demir kolları takıp, bagajımızı resmen gasp ediyor..
Renult'un bu gibi yanlışlarından gina geldi. Bir daha Renault'a para vermem asla.
img16241.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
img16271.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Haklısınız gerçekten çok sinir bozucu durumlarda bıraktığı oluyor Renault'nun

Sonuna kadar hak veriyorum ...

Şu amortisörlerin maliyeti o dandik denilen kol sisteminden daha ucuzdur bence,işlevsel ve şık durduğu kesin...

Fluencimden çok memnunum ama, itiraf edeyim RENO nun bu bagaj kapağından düşük not aldığıda su götürmez.

ona bakılırsa yeni modellerde kaputta amörtisörlü, ama bizimkiler demirli :S saçma iş yapılıyor aslında, maaliyeti ne kadar fark eder tam bilmiyorum ama müşteri memnuniyeti ve kullanım kolaylığı, ergonomi gibi açılardan amörtisörlerin daha iyi olduğunu biliyorum :D

Cok Dogru Diyorsunuz Reno Ya Deyip Gecen Vatandas Hakli

Renault'un saçmalıkları saymakla bitmez.Benim 2009 çıkışlı ithal Megane'ımın kaputu amortisörlüydü burada üretilen faz1 2010-2011-2012 Megane'larda amortisör yoktu

gecen hafta focus kiralamıştık bizim araç boyada diye.focusun baz modeliydi tabı 2012 model , onda da amortisör yoktu bagajda demir kollar vardı , alışverişden dönerken sırf o demır kollardan dolayı esyaların bazılarını arabanın içine almak zorunda kaldık.. sadece reno degıl dıger markalarda yapıyo demekki ama reno bu konuda 1 numara :) en güzel parça çalma işini reno yapıyo :)

Aracımdan çok memnunum en sevmediğim özelliği diyebilirim :mad:

Geri