Fluence durmaya yakin one atliyor

Eckoki

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba aracim fluence 2013 dizel otomatik joy paket 110hp, cok nadir araliklarla arac durmaya yakinken ayagimda frende oluyor arac kendini hizla one atmaya calisiyor vitesi bosa alarak.kurtulabiliyorum. yasayan ya da sorunun ne oldugunu bilen varmidir?

Duman atma varmı? yağ yakıyorsa böyle yapabilir, yağ seviyesini kontrol edin. Ambele diyorlar sanırım araştırabilirsiniz, ciddi sorunlara yol açabilir.

@atsiznhic duman atma yok sadece calistirirken yuklenirsem gaza beyaz atiyor birkere ama oda dpf sokuk ondandir diye dusunuyorum?

EDC Vites geçişlerini takip edin bence

Beyaz ve mavimsi duman yağ yakma işaretidir.

Bizim EDC şanzıman araç yavaşlarken vites düşürür 20 km hıza düşüldüğünde durmaya yakın boşa alır. Ben aracımı kullanırken özellikle 3. Vites ten 2. Vitese düşüşte, ayağım frende iken bu duruma benzer hızlanma hissini yaşadığım zamanlar oluyor.

Simdilik boşa alarak kurtulmaya devam, zaten 6 ayda birnfln yapiyor cok nadir yani. Cok tesekkur ederim.

Kocaeli Gebze'de Kenan oto servisi Şenol usta Renault araçlar hakkında iyi bir usta kendisi telefon ile bilgi alabilirsiniz.

https://youtu.be/bH-00aylK_I

Geri