Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Led ampül muayeneden geçiyor. Alınacak led ampülün ölçüleri önemli. Fan sistemi arka tarafta sağa sola çapmamalı. Alınacak üründe ledler alt üst konumda olmalı. Yatay olanlar verim olarak düşük. Ledleri çipleri ufak olmalı odak sıkıntısı çıkmasın diye. Pc başına geçince aldığımız ve hali hazırda kullandığımız ürünlerin linklerini vereceğim. Geceuçuşu.com sitesinde bolca makale fotograf mevcut. Oradan da bilgi alabilirsiniz.
Balastlı ledlerden almalı. Diğerleri ışık vermiyor. Ancak görüntü olarak kalıyorlar.
Aliexpressde baktım 30$ civarı fiyatlar var. Pek makul gelmedi bana 10-20 ₺ fazla verip buradan almalı.
Hem garantisi olur hem de beklemezsiniz.
Muayeneden geçmiyor diye biliyorum. Ama balastı saklayıp geçilebilir mi bilemem.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Açıkçası ben orjinal xenonların yanında sisler de beyaz renkli olsun diye led ampül düşünüyorum. Beyaz renk ışığın sisler için en kötü seçim olduğunu çok iyi biliyorum.İstanbulda sis olmuyor zaten. Amacım işlevden çok görsellik. Bu nedenle aydınlatma yapmasını beklemiyorum ledlerin. Hoş scenic 2 orjinal xenon far kısa aydınlatma konusunda sabıkalı, önünü zor aydınlatıyor. Varsın sislerde işe yaramasın