2010 1.5 dci 105 bg privilage fluence ile yollarımız yeni buluştu.Güzel konforlu bir araç.Daha önce Laguna 2 vardı. Fluence uzun yolda meğer hiç yormuyormuş(Sadece Laguna ile kıyaslıyorum)Konforu,yol tutuşu,kamyon gibi yüklememe ve 130 lara kadar çıkmama rağmen(klima hep açık) 4.5 ortalama yakması(uzun yol),donanımları,içinin büyük ve ferahlığı çok güzel.Tabi bazı eksileri de var.Ayrıca bir kaç sorum var:
1.Aracın start tuşuna basıp çalıştırınca ilk ateşlemeyle aşırı bir titreşim oluşuyor.Sonra normale dönüyor.Bu titreşim bir saniyelik birşey ama çok ilginç.Başka bir dizel fluence de deneme fırsatım olmadı ama dizel clio da denedim böyle bir titreşim olmuyordu.
2.Klima çalışırken rölantide arada sırada vuruntu gibi kısa süreli bir hafif sarsıntı oluyor.Bu böyle rölantideyken devam ediyor.
Bunlar bana anormal geliyor.Fikirlerinizi bekliyorum.Teşekkürler saygılar.
1.Aracın start tuşuna basıp çalıştırınca ilk ateşlemeyle aşırı bir titreşim oluşuyor.Sonra normale dönüyor.Bu titreşim bir saniyelik birşey ama çok ilginç.Başka bir dizel fluence de deneme fırsatım olmadı ama dizel clio da denedim böyle bir titreşim olmuyordu.
2.Klima çalışırken rölantide arada sırada vuruntu gibi kısa süreli bir hafif sarsıntı oluyor.Bu böyle rölantideyken devam ediyor.
Bunlar bana anormal geliyor.Fikirlerinizi bekliyorum.Teşekkürler saygılar.