Fluence + Kar + Lastik

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan adres63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

adres63

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
18 Haz 2016
Mesajlar
82
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Zonguldak da 5-10 cmlik kar var 205/65/15 nokian wr D4 kış lastiği ile sert fren ve ani hızlanmalarda tepkileri çok güzel birde dik bir rampada genelde aracın altı yere değer ordanda çok rahat patinaja düşmeden çıktım. Kar yüksekliği daha fazla olunca tekrardan yorum yazacağım sizlerinde yorumlarını bekliyorum.
 
Zonguldak da 5-10 cmlik kar var 205/65/15 nokian wr D4 kış lastiği ile sert fren ve ani hızlanmalarda tepkileri çok güzel birde dik bir rampada genelde aracın altı yere değer ordanda çok rahat patinaja düşmeden çıktım. Kar yüksekliği daha fazla olunca tekrardan yorum yazacağım sizlerinde yorumlarını bekliyorum.
En iyi kış lastiği ni almışsınız bu lastik den memnun kalmayan yok .Lastiğiniz hayırlı olsun
 
Petlas Snowmasterdan çok memnunum virajlara yazlık continentaller gibi girebiliyor hiç fark yok .Islak zeminde de çok iyi yol tutuyor.Karda zaten iyi.Petlas varken wr D4 e değer mi?
 
Petlas Snowmasterdan çok memnunum virajlara yazlık continentaller gibi girebiliyor hiç fark yok .Islak zeminde de çok iyi yol tutuyor.Karda zaten iyi.Petlas varken wr D4 e değer mi?

Bende petlas aldım ama ben hiç memnun kalmadım. Kar üzerinde yer yer yaz lastiğinden farklı olmadı. Bazı yerlerde iyi tuttu. Örneğin çoğu aracın çıkamadığı bayırı rahat çıktı ama özellikle çamurlaşmış kar üzerinde çoğunlukla patinaja düştü ve fren esnasında kızaklama yaptı. Çok iyi bir lastik değil ama tam anlamıyla bir kis lastiği de değil kişisel fikrim.


Twitter : @tanseler
Instagram : @tanseler
iMessage : tanseler@me.com
 
2010 yılında Mitsubishi Lancer aracima petlasla nokian arasında kalmıştım 3 ye bir fiyat farkı olunca Petlas aldım ilk sene çok güzeldi ama sonraki sene bildiğiniz tahta gibi olmuştu dişleri sağlam ama çok sertleşmiş ti. Bir daha Petlas almam çok rezillik çektim o lastikle ilk sene çoğu lastik iyi performans veriyor önemli olan sonraki yıllardaki performansi. Kazasız keyifli sürüşler
 
Diğer kangooda yazında sökülmedi 2.yılı bitirdi.Niye sökmedik bahçeye gidiyor ve sulama yüzünden yol çamurlu oluyor ve continentaller hemen patinaja düşüp gömülüyordu ama petlas gaz bile vermeden neredeyse patinaj bile yapmadan rahat ilerliyor.Çamurda da çok iyi :)

Benimki daha 2 ay bile olmadı.Ama diğer arkadaşlar jetta da honda da ,focus da kullanıyorlar memnunlar.Şu an bulunduğum yer İstanbul gibi değil kış şartlarının tam yaşandığı bir yer ve burada neredeyse tüm araçlarda petlas snowmaster var.

Petlasın kaydığı yerde bence wr D4 de kayar .Ama etiketlere bakarsak nokian petlasdan iyi.

WR D4 ün yol tutuş ,ses ,yakıt tüketim etiketi yazlık lastiklerden bile iyi :) yani yazlık goodyear efficient performance a bile gerek yok .Yaz kış kullan :) etikete bakarsak yazlık lastiğe gerek yok.Bence aradaki farka değmez çünkü nokianda bir yıl sonra eski performansını vermeyecektir.
 
Bridgestone Blizzak LM-32 tavsiye ederim, daha önce Lassa Snoways 3 kullanmıştım, Bridgestone 1 tık daha önde...
 
Merhaba arkadaşlar bende aracıma nokıan aldım istanbulda ilk kar yagdında kapalı otopark cıkısı egimli ve yerde yaklasık 30 cm kar vardı tek seferde cıkış yaptım rampanın yarısına kadar cok rahat cıktım ama kar ön tampona yıgma yapınca zorlandı bende tampona ve alt karter korumasına zarar vermesin diye bıraktım ama daha sonrasında 15 cm lik karda ilk cıkan yine bendim ve tek seferde cıktım. Arkadaşlar bu yorumu nokian alıcak arkadaşlar için yazdım hiç düşünmeden alın


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Kumho kullanıyorum 2. yılıda başarıyla geçti. Lastik bridgestone blizzard lm32 ve lassa snoways'a göre daha iyi. Ama yeniden alırken petlas alacağım.
 
Geri
Üst