Fluence Klima kontrol ışığı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YASTABA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

YASTABA

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar 2014 model fluence touch model aracımın manuel havalandırma kontrol panelinin içindeki ışıklar yanmıyor. Ampülü kontrol ettim işlevini yitirmiş durumda. Forum sayfalarında aradım ama sonuç bulamadım. İçindeki ampülü nasıl temin edebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhabalar tekrardan. 209 kişi konuyu incelemiş ama bir kişi dahi bu soruna öneri sunamamıştır. Ya kimsenin başına böyle bir olay gelmedi yada konuyu inceleyenler başına geldiği halde çözüm bulamayanlar diye düşünüyorum. Ben kesin çözümü bulmuş durumdayım.Eğer merak edenler var ise gerekli bilgileri paylaşabilirim.

Merhaba Hocam, çözüm bulduğunuza sevindim. Kimsenin sormasına gerek kalmadan burada paylaşın bence, yarın ben dahil fluence veya megane 3 sahibi herkesin başına gelebilir. Forumun amacı da bu zaten. Sağlıklı güzel günler dilerim :)

Merhabalar tekrardan. 209 kişi konuyu incelemiş ama bir kişi dahi bu soruna öneri sunamamıştır. Ya kimsenin başına böyle bir olay gelmedi yada konuyu inceleyenler başına geldiği halde çözüm bulamayanlar diye düşünüyorum. Ben kesin çözümü bulmuş durumdayım.Eğer merak edenler var ise gerekli bilgileri paylaşabilirim.

t4.7 tip led ampül almak gerekiyor. oraya uyan tek duy t4.7 bazı sitelerde satılıyor. https://www.hepsiburada.com/spechto...pechton-8-p-HBCV00000275MC?magaza=cemotomotiv mesela ben bu siteden aldım. Gerisi ise tamamiyle klima ünitesini sökmekte kalıyor. Onuda sökmesi çok basit eli yatkın olmayanlar için biraz zor tabi. yotubede videoları var izleyip sökebilirler. Kocaelinde olanlara bu konuda yardımcı olabilirim. Herkese iyi akşamlar.

klima unıtesını sokmek hıcte basıt degıl ben hafıften denedım arka teller dolayısı ıle alamadım kıme sorduysam elleme sıkıntılı bır durum dedı.
benım sıcak dugmem tam sıcak yapmıyor suan saga tam oturmuyor klımada yeterlı sogutmuyor gaz bastırdım ettım muhtemel ıcerıdekı dugme tam sol gorunsede ıcındekı kablo bır yerde kaldı ıkı yonde de tam ılerleme alamıyorum.bılmeyen ellemesın basına ıs alır.

Geri