Fluence Krom Cam Cıtalarının Fiyatı ?

faultless_61

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar daha önceden dışardan aldığım krom cam cıtaları vardı hiç memnun değildim çnkü sürekli çıkıp duruyorlardı iki tanesi düştü iz de kaldı plastikde. O plastikden bulabilirmiyim ????? Bide Trabzonda serviste sordum ön çıtalar 120tl , arka çıtalar 80 tl den satıyorlar kızdım almadım. Her serviste fiyatlar böyle mi?

Son düzenleme:
Dostum alacaksan onun set halinde olanı var üst tarafı da kapsıyor. Fiyatı yüksekse dikkat etmen gereken gerçekten krom mu değil mi ? kromsa belki hakediyodur yüksek fiyatı

Bende alt çıtalar vardı üst çıtayıda 100 liraya dışarıdan taktırdım gayet memnunum.

ben ankarada 30 liraya aldım kendim montajını da yaptım çokta sağlam oldu çıkması imkansız gibi :D silikonla desteklerseniz hayatta çıkmaz :eyv

Arkdaşlar bu cam cıtalarından bana temin edebilecek olan var mı ? Sadece trabzondaki servise özel mi bana verdikleri fiyat ?

Otogarın karşısındaki sanayinin girişindeki aksesuarcı yada bağkur sanayii sitesinin karşısındaki sanayi sitesinde tek krom işi yapan birisi var oralardan temin edebilirsin, orjinalinin aynısıdır.

Geri