Fluence mi sattım

mehmet torun

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
öncelikler herkese hayırlı cumalar fluence extreme 105 bg aracım vardı sattım şimdi dinamik veya prilivege arıyorum benim aklıma takılan fluencenin üretimi durup yeni megane sedan mı çıkacak birde aracımı 39 tl sattım fiyatı nasıl

Aracının özelliklerini ve kazasını bilmiyoruz. O nedenle fiyatı iyi veya kötü dememiz mümkün değil. Araç sahibi sensin ve için rahatsa gerisi önemli değil. Hayırlı olsun alana da satana da.

hayırlısı olsun öncelik ile , Fluence araçların öretimi sonlanacağı araç sürücüleri camiiyasında konuşuluyor fakat Renault yada başka yetkili bir makamdan bu konu hakkında bir açıklama gelmedi

Ben Renault fabrika çalışanıyım evet fluence üretimi yılbaşında bitiyor megane üretimi Fransa yapıyor şuan bildiğimiz megane sedanı yapacak olmamız he fluence bitti ama çok daha iyisi geliyor lnf diye model fluence segmenti Bi araç ama görüntü itibariyle duruşu çok daha güzel fotoğraf çekemedim çünkü yasak bölgede araç uzaktan görebildik üstü örtüyle kapalı Bi şekilde ne zaman göreceğiz bekliyoruz bizde zaten görüntü alınca burda görürsünüz iyi forumlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

İyi günler.Bende aracımı satmayı düşünüyorum da sattığın aracının özelliklerini yazma şandın var mı kaporta km vs. ona göre bende hakkaniyetli bir fiyat yazayım diyorum.ge bide hangi kanalla sattınız yani sahibinden yahut galeri? Şimdiden teşekkürler

aracım extreme 105 bg idi servis bakımlı 100 km de idi boya olrak sadece 7,5 cm lokal boya vardi. bu arada tecrübeli arkadaşlara sorum geçerli fiyatı nasıl birde forumdan dinamik ve ya privlege 80 km aşmamış olmak kaydı ile araba alabilirm

Teşekkürler.

Fluence bu sene bitiyor, bu bilgi 1 seneyi aşkın bir süre önce bize ulaştı, Yeni Megane Sedan geliyor...

teşekkür ederim fiyat konusnda ne düşünüyorsunuz

Satış yapıldıktan sonra biz ucuz desek ne olur uygun desek ne olur. Bize her iki taraf içinde hayırlısı olsun demek düşer. ;)

Piyasayı bilmiyorum ama fiyat bana normal geldi.

Geri