Fluence muayene süresi

faultless_61

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar :

Geçen akşama ruhsata bakarken aracımın ilk muayene geçerlilik süresi : 19-04-2014 diye görünüyor.
Trafiğe çıkış tarihi :02-06-2011 bu duruma göre acımı muayene istasyonuna mı gtrmem gerekiyor

19 nisanda bitiyor işte bunda anlamayacak bir durum yokki.. Geçirmişin muayeneyi

Eskiden aracın trafiğe çıkış tarihinden itibaren 3 yıl süre tanınıyordu,bir kaç senedir aracın üretim tarihi esas alınıyor,bu yüzden pazartesi günü aracını muayeneye götürmen gerekiyor yoksa polis çevirmesinde cezalı duruma düşersin,bu durumda bile 1 aylık gecikme cezası verebilirsin...

muayene biteli 2 gün olmuş. muayene başlangıcı aracın üretildiği gün başlar.

araç garantin 2 hazirana kadar devam ediyor bilesin

görünene göre muayeneniz geçmiş.en kısa sürede bi randevu alıp muayene için gitmeniz gerekli gibi görünüyor.

muayene vaktiniz gelmiş benim aracımda da öyle temmuz çıkışlı amma velakin 2015 nisan sonunda muayenesi geliyor arkadaşların dediği gibi üretim tarihi baz alınıyor :)

Merhaba arkadaşlar :

Geçen akşama ruhsata bakarken aracımın ilk muayene geçerlilik süresi : 19-04-2014 diye görünüyor.
Trafiğe çıkış tarihi :02-06-2011 bu duruma göre acımı muayene istasyonuna mı gtrmem gerekiyor

muayeneden sorunsuz geçebildiniz mi?

Geri