Fluence RS Concept Bagaj Havuzu Takıldı !

doğru yol :) bebeğin dökülecek sütlerine, mamalarına bire bir... tek kusuru felaket kayması

düşünmedim desem yalan olur bebeğin malzemesi bol atı arabası cok halıya zarar vermesin dedim bende :D

Çok guzel olmuş sıfıra sıfır tasarlamışlar

bende ona şaşırdım gercekten cuk oturdu.

Kayma sorunu için üzerine banyolarda kullanılan plastik kaymaz paspastan konulablir.Aynı ölçüde kesildimmi gayet güzel olur.Suya da dayanıklı malzeme.

images

Güle güle kullan abi güzelmiş..

bu düşünülebilir bak army bu aklıma gelmemişti iyi fikir. Ama okadar sert bi zemini yok yumusak aslında. ama bakalım.

hayırlı olsun nekadar

üstad 70 + 11 kargo toplam 81 tl ye mal oldu.

Kaç kutu Dolorex alır bu havuz...:D

Hayırlı olsun kardeşim...:eyv

abi yan yükseklikleride 7cm kadar var .. ayrıca dolorexler kendi arabamda olmaz genelde şirket aracımda oluyolar :D

Güle güle kullan Evren çok kullanışlı bir malzeme Ordu'ya gidince iyiki almışım dedim...:eyv
YPS kargo parası almıyordu sen farklı bir yerden mi aldın?

Güle güle kullan Evren çok kullanışlı bir malzeme Ordu'ya gidince iyiki almışım dedim...:eyv
YPS kargo parası almıyordu sen farklı bir yerden mi aldın?

ben sahibinden den aldım abi. Alınmaz sanıyordum ama alınıyormus :D saglık olsun önemli degil.

kullanıslı bişey denize filan gidince bagaj kum olmaz

Hayırlı olsun,iyi günlerde kullan.
Fluance olduğunu bilmesek fotolardan panelvan sanırsın (:

Son düzenleme:
heyyy maşallah olimpik havuz gibi bagaj :P :D

Bugün evren abi gördü bagajı içine ceset atarsın diyor.Subwoofer olduğu halde dünya kadar yer var içinde girilip uyulur yani hehe

Bugün evren abi gördü bagajı içine ceset atarsın diyor.Subwoofer olduğu halde dünya kadar yer var içinde girilip uyulur yani hehe

Aynen öle kardeşim. bebek olacagı için arabsı ıvırı zıvırı rahatca sıgacak..Fluencemi seviyorum 530 Lt bagaj hacmi var :D

Geri