Fluence rs

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan okan84
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

okan84

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Daha önceki civic sportum dan sonra dizel birşeyler bakarken bu aracı aldım sıfır 1,6 dci 130 hp ilk başta tereddütlerim vardı ama gidişi ve konforu gayet başarılı geldi şimdilik sadece vogtland 3.5 yay ön cam dahil lumar cam filimi ve app plaka yapabildim sırada 18 jantlarımız var bayramdan sonra onlarıda takmış olurum bakalım beyenicekmisiniz.
İlk tanışmamız :)
bQMM8Z.webp
0bNNbY.webp
Teslim aldık ve bahçemizdeki boşalan alana geldik :)
Z2QQA3.webp
X2qqyD.webp
72XXYl.webp
on88zX.webp
Cam filimimiz kaliteli olsun istedik en iyi bilene teslim ettik lumar ahmet
lBrrEl.webp
Vogtland 3,5 yaylarımızı almıştık aydın amortisörün yolunu tuttuk
Y3WWqa.webp
Q1YYaV.webp
Z2QQEA.webp

Ön cam filimimizide yaptırdık tabiki lumar ahmet
zQllJ6.webp
X2qqPR.webp
renault sport pedal setı aynı sekılde arka logo shark anten ekledık plakalıklarımızıda cıkardık coılover arayısımızda suruyor
R6dAy6.webp
nG1dY0.webp
PEXdE9.webp
kYVQ1D.webp
R6dAXR.webp
4R6ALA.webp
Y5zyl2.webp

​MaşAllah.:eyv

Harika araç maşallah.

tesekkurederım

Maşallah,:masallah Allahım nazarlardan, kazalardan, arızalardan korusun kollasın. Ellerinize emeklerinize sağlık.:eyv

Araç çok şık maşallah diyelim...
Aracın ilk fotoğrafındaki plakalıkta Renault 2.el yazıyor aracı sıfır aldım demişsin, aşağıdaki resimlerden birinde 2 farklı plaka var, kafam karıştı...
hımm

Araç çok şık maşallah diyelim...
Aracın ilk fotoğrafındaki plakalıkta Renault 2.el yazıyor aracı sıfır aldım demişsin, aşağıdaki resimlerden birinde 2 farklı plaka var, kafam karıştı...
hımm
tesekkurler plaka sıparıs ettımde arkadas benımkını yollarken baskas ınada ayrı cekmemek ıcın ole cekmıs resmı bu arada arabam 2012 model 8 ay once aldım sıfır olarak aldım 2014 te 2013 satabılıyolar ama ellerınde sıfır olarak 2012 lerde kalabılıyo bu araclar daha uygun fıyatlara verılıyo bı sıkıntı vs oldugundan degıl turkıye genelınde fabrıka gerı alıyo veya deposunda sadece model yuzunden veremedıği araclardan bırı bellı bayılerıne teklıf edıyo bende somaya yardım kampanyasından aldım hemde araca odedım paradan benım adıma yardımda bulundular

MAİS in depolarında hala 2012 model sıfır araçların olduğunu biliyorum...

aynen sahıbındende bıle ılanlar war yetkılı servıslerden hala aynı sekılde satılıklar var ben alırken 1.5 dci vardı baya ama 1.6 dci bı tek bu wardı 130 hp olması benı cezbettı normalde aklımda olan bı arac degıldı 1.6 oldugunu soyledıgımde ınsanlar genel olarak sasırıyo gtline megane lar dısında fluence 1.6 cok yok pıyasada

Maşallah yorumsuz yapılanlar çok yakışmış güle güle kullanın.

Geri