Delgado

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese merhaba

Serviste silecek taktıran fiyatını bilen yada memnun kalıp kalmayanlar varsa bilgi verirse sevinirim
Bu tarz bir konuyu neden açtım ?
İstanbulda x serviste farklı fiyat atıyorum balıkesir edremitte serviste farklı fiyat artı valeo marka kullanıp memnun kalan da var kullanıp memnun kalmayanda var
Servisteki ürün kaliteli değilse memnun kalmayanlar ağırlıklıysa sanayiden de alabilirim
Bilgisini paylaşanlara teşekkürler:eyv

ben geçen sene serviste yanlış hatırlamıyorsam tanesini 40 tl civarında değiştirdim 2.si de kopunca hepsiburda dan modakar ın buz korumalı 1 çift sileceğini 33 tl ye aldım memnunum serviste hem pahalı hemde çabuk kopuyor.

Sabah konuyu okuyunca servisi arayıp fiyat sorayım demiştim, işten unutmuşum. Yarın artık öğrenirim....

servis bana 90 tl dedi bende servis dışında 15 tl ye değiştirdim gayet memnunum. Bulunduğum yer çok sıcak ve tozlu 6 ayda bir silicek bozuluyo o yüzden saniyede taktırdım

Değiştirdiğiniz silecekleri atmayın saklayın, yazın eski silecekleri takın kışın yeni silecekleri.Yaz sıcağı kavuruyor sileceğin kauçuğunu

Değiştirdiğiniz silecekleri atmayın saklayın, yazın eski silecekleri takın kışın yeni silecekleri.Yaz sıcağı kavuruyor sileceğin kauçuğunu

Teşekürler, doğru dedin Furkan. 2 kış geçiririz bi lastik setiyle.:eyv

3 ayı yere fiyat sordum aradaki farklar uçuyor. İmkanı yok araştırmadan bişey almam artık. Daha büyük parçalardaki farkı düşünün artık.
Özel reno servis: Çifti 79 olanı var, çifti 99 olanı var dedi.
Mais: Tanesi 27 (çifti 54)
Reno parçacısı: Çitfi 35 orjinal mi diye ısrarla sordum evet dedi. Yan sanayi olanının çifti 20

bu konuda bosch u tek gecerim...

3 ayı yere fiyat sordum aradaki farklar uçuyor. İmkanı yok araştırmadan bişey almam artık. Daha büyük parçalardaki farkı düşünün artık.
Özel reno servis: Çifti 79 olanı var, çifti 99 olanı var dedi.
Mais: Tanesi 27 (çifti 54)
Reno parçacısı: Çitfi 35 orjinal mi diye ısrarla sordum evet dedi. Yan sanayi olanının çifti 20

Araştırmanız için teşekkürler uçuk uçuk paralar kafamdaki max rakam 40-50 tl gibi belirledim 70-80 çıkmam balata satıyorlar sanki alt tarafı silecekhehe

Geri