Fluence spor yay

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erto1903
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erto1903

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
5lik spor yay sipariş ettim bugün elime ulaştı ama kutuda marka filan yazmıyor piyasa malı büyük ihtimal bunu aracıma taksam sorun olur mu acaba ??
x83a27.webp

Son düzenleme:
Bilgili abilerimiz konuyu görünce dönecektir size onların önerilerini beklemenizi tavsiye ederim.

Yay konusunda aracıma Eıbach 3.5 yay var

yayda marka onemlı gercekten cevremden duydugum memnun kalmayan çok markasız pıyasa malı yaylardan

bende alacam bu ara apexi dusunuyorum ama sız bı takın memnun kalırsanız bende alayım:) birde fiyatı ne kadardı acaba

mahallemizde oto aksesuarı satan dükkan var oradan sipariş ettirdim 200 tl

yay hakkında bi bilgim yok ama bu konuda forumda çok bilgili arkadaşları tanıyorum :) konuyu görünce hemen cevaplayacaklardır

şahsen aracımın mekaniği ve aerodinamiği üstüdne değişiklik yapılacaksa kalitesini ispatlamış ürünleri, ustalığı tercih ederim

kardeşim bende taktım 5cm lik düşürüyor ama kesmiyor işte sonra gittim preslettim ancak tam kıvamında oluyo iade et orjinalleri preslet daha iyi ;)

Bendede H&R marka yay var çok memnunum. Marka olarakda öneririm.

Bende fluence te coil-ex var 350 tl e aldım ithal versiyonu 5cm ve gayet memnunum. bunlar bir markanın olsa yayın üzerinde yazar aslında tabiri caizse inşaat demiri dedikleri piyasa malı olan yerli üretimler var. bence aradaki farkı vererek h&r eibach vogtland kw coilex apexi gibi markaları tercih edebilirsiniz. Ama orjinal yayı presletmenizi önermiyorum, zira çok hassas ayarlanması gerekirken yarım cm lik kasa yatma farkı yüksek süratlerde virajda ciddi tehlike doğurur..

Geri