Fluence Uğultu Sesi ve Bakım Zamanı ?

faultless_61

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar dün akşam aracımı park ettiğim sırada gaza basıp bıraknca nerden geldğini anlamadığım bir uğultu sesi çıkıyor. Kaba bir ses ama dikkatli dinleyince duyuluyor. Kaputu açıp dinlemeye çalıştım ama yine sesin ne olduğunu anlamadım. abart eksoz gibi. Aracım 12373km 'de henüz. Çok kullanmıyorum kapalı otoparkda bazen 1 hafta yatıyor. Servise sorsam eminim ki normal diyecekler bana.

Birde bir sorum daha olacak arkadaşlar; aracımı alalı 10 yada 11 ay olmuştur bakımını 20.000km gelince mi yaptırmam gerekiyor,yoksa sene dolunca gidip bakımını yaptırayım mı? (12373km araç)

garantinin devamı için 1 sene dolduğunda maisde bakımını yaptırmanızda fayda var

Arkadaşlar dün akşam aracımı park ettiğim sırada gaza basıp bıraknca nerden geldğini anlamadığım bir uğultu sesi çıkıyor. Kaba bir ses ama dikkatli dinleyince duyuluyor. Kaputu açıp dinlemeye çalıştım ama yine sesin ne olduğunu anlamadım. abart eksoz gibi. Aracım 12373km 'de henüz. Çok kullanmıyorum kapalı otoparkda bazen 1 hafta yatıyor. Servise sorsam eminim ki normal diyecekler bana.

Birde bir sorum daha olacak arkadaşlar; aracımı alalı 10 yada 11 ay olmuştur bakımını 20.000km gelince mi yaptırmam gerekiyor,yoksa sene dolunca gidip bakımını yaptırayım mı? (12373km araç)

uğurltunn ne olduğunu anlamak için canlı dinlemek gerek.
En iyisi servise gidip bi gösterin derim.
1 yıl yada 20000 km.
hangisi önce dolarsa gitmeniz lazım.
km dolmasada yılda bir gitmelisiniz.

Muhtemelen hava flitresinden olabilir bazı arkadaşlarımızın böyle bir problemi olmuştu... Bir yıl sonunda girmesinde fayda var neticede çok fazla bir kayıp olmaz hem ilk bakımın biraz erken olmasının faydası olur zararı olmaz....

Geri