Fluence Yapımı Cordoba Arjantin

karacan

Taylan AYDIN
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş

Her şey gıcır gıcır. Valla tüm videoyu verseler oturur izlerim...

:bravoAraba daha giderken bile montaja devam

Paylaşım için teşekkürler
:eyv

Her şey gıcır gıcır. Valla tüm videoyu verseler oturur izlerim...

her adımın sırası ritmi var, izlemesi keyifli:eyv
kullanması daha bir keyifli ben gayet memnunum arabamdan:D

​İlgiyle izledim paylaşım için teşekkürler:eyv

Clio2 ve old Kangoo üretimi de araya kaynamış,Kuzey Amerika ülkeleri bazı modelleri çok geriden takip ediyor...
Paylaşımın için eyvallah kardeşim...:eyv

Aynı şekilde bant durmadan üretim bursa'da da var ancak Oyak'ın farkı üretim hiç durmadan bant ilerlerken gövde ve alt şasiyi birleştirmesi, dünyada bunu yapan başka fabrikası yok Renault'un :)

Clio2 ve old Kangoo üretimi de araya kaynamış,Kuzey Amerika ülkeleri bazı modelleri çok geriden takip ediyor...
Paylaşımın için eyvallah kardeşim...:eyv
Abi kuzey amerika'da Renault nerdeyse hiç yok, güney amerika demek istedin ben anladım :)

Aynı şekilde bant durmadan üretim bursa'da da var ancak Oyak'ın farkı üretim hiç durmadan bant ilerlerken gövde ve alt şasiyi birleştirmesi, dünyada bunu yapan başka fabrikası yok Renault'un :)

Abi kuzey amerika'da Renault nerdeyse hiç yok, güney amerika demek istedin ben anladım :)
Kuzey Güney dizisine döndü mevzu...:D

bursada motorda üretiliyor diye biliyorum:eyv

Geri