Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hayırlı yolculuklar olsun. keşke havalar açık olsaydı daha bi keyifli yolculuk olurdu. Yol tutuşu, sessizlik, yakıt, tırmanma yorumlarını bekliyoruz dostum
fotografsız tadı tuzu eksik olur unutma
Merak edenler için;araba harika gerek tırmanış,gerek yol tutuşu,gerekse konfor,gerekse genişlik araba gerçekten 52.000TL'yi hak ediyor. Fotoğraf atmayı bilmiyorum atamadım mesaj olarak yazarsanız fotoğrafları atabilirim. 23 Saatlik yolda hiç yorulmadım bile.
Merak edenler için;araba harika gerek tırmanış,gerek yol tutuşu,gerekse konfor,gerekse genişlik araba gerçekten 52.000TL'yi hak ediyor. Fotoğraf atmayı bilmiyorum atamadım mesaj olarak yazarsanız fotoğrafları atabilirim. 23 Saatlik yolda hiç yorulmadım bile.
aynen katılıyorum size. uzun yolda yormuyor, 105 likte ben hiç çekişte zayıflık görmedim. uzun sözün kısası fluencden gayet memnunum. gözlemlerini paylaştığın için teşekkür ederim...
keyifli tatiller