Fluence'yi yeni kasaya çevirmek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bayer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bayer

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bugün ilanlara bakarken tesadüfen gördüm.adam eski kasayı yeniye çevirmiş
link http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-iste-firsat-139691413/detay/
eski kasa fluencemizi nerede nasıl yeni kasaya çevirebiliriz?
sadece tampon ve farmı değişmesi gerekiyor?masraf tahminen ne olur? tecrübeli arkadaşların yardımlarından yararlanmak isterim

bence gereksiz bir uygulama olmuş.ben orjinalciyim her zaman. keyfe keder yapılabilir tabi ki.

3000 tl civarı masrafın olur. serviste değilde dışarıda değiştirir ve ürünleri sıfır cıkmacıdan alayım dersen eğer. servisin fiyatını söylemiyorum bile..

3 000 mi abi çokmuş ya ,tampon ve far demiş bu kadar tutuyormu bunlar :(

Keyfe kedere 3.000 vermek bıraz agır gelır ;)

peki ya bu yeni kasaların farları eski kasalara olur mu? geçen bir tane görmüştüm mercek farlı sanki daha iyi aydınlatıyor gibiydi bir de olursa farların fiyatı nedir acaba tahminen? bizimki eskiyince düşünebilirim :D

O araçla ilgili düşüncem şu ; Araç kaza yapmış önden adamda eski olan görünümü kaskodan yeni görünüm yaptırmış ! bu nasıl oldu diye sormayın çünkü satılan yer Şanlıurfa yani memleketim işler genelde orda selam sabahla çözülür :) brokrasi hala eski sistem ve en iyi sistem de diyebiliriz.

Doğan görünümlü şahin

Bu araba kazalı değilse ben bişi bilmiyorum :(

arkadaşlar aracın kzalı olup olmamasını bir kenara bırakalım çünkü konumuz o değil,değişimi nasıl yapmış acayip merak içerisindeyim.en ucuz şekilde nasıl böyle yaptırabiliriz

Geri