Forumun Yeni Kırmızı Clio GT Line'ı İnanlar'dan.

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
Mustafa Yavuz kardeşimizin Clio 4 1.5 DCi EDC GT-Line aracının siparişini 15 gün önce Yenibosna İnanlar Şubesine vermiştik, bugün teslimatını gerçekleştirdiler, teslim almaya gidemedim ama Mustafa kardeşim aracı aldıktan sonra yanıma geldi, Murat karahan'da o sırada yanımdaydı güzel tesadüf oldu.
Arka cama stickerımızı yapıştırdık, ön cama logomuzu yapıştırdık, R-Nav da olmayan video programı medi@skini yükledik.
İyi günlerde kazasız belasız kullan kardeşim...:eyv

Kazasız, belasız ve keyifle kullanmanızı dilerim.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MaşAllah güle güle kullanın.:eyv

Hayırlı Olsun Allah Kazasız Belasız Cezasız Günlerde Güle Güle Kullanmayı Nasip Etsin

Maşallah.:masallah Allahım kaza, bela ve arıza göstermesin. Keyifle, sağlıçakla, neşe içinde kullanmanı Allahımdan dilerim. Ustam seninde emeklerine, ellerine sağlık..:eyv

renoÇok teşekkürler iyiki varsınız.

Masallah :masallah Kazasiz belasiz inşallah.. Bende sticker istiyorum :) ayni yerde teslim aldim benim boyle fotografim yok uzucu :(

Hayırlı olsun.Böyle dolu araca iç Lake lerin standart olmayışı renault işte içide kırmızı olsa süper olurmuş

Güle güle kullan

Hayırlı olsun yeni aracınız hemen nano koruma yaptırın boyasına çünkü bu parlaklığı hiç kaybetmesin

Geri