Maşallah güle güle kullanın 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok teşekkür ederimm.. artık herkesın arabası kendıneHayırlı olsun Elif, Allah kaza bela vermesin...
Biraz geç paylaştın resimleri bizimle galiba...
Lagunayıda ihmal etme arada bir onunlada ilgilen...![]()
Yaw hakkaten yaşlandık bakDaldık koltuklara ana temayı unuttuk:soryyyKazasız belasız iyi günlerde kullan
Tekerine taş;sol camına trafik gelmeye
abii çok teşekkür ederimm cümlemize kaza bela vermesın Allah
![]()
teşekkür ederim.keyifli bir araçGüzel araç bi arkadaşımda da vardı, ben binemeden askere gitti![]()
çok teşekkür ederimmHayırlı olsun,Keyifli günlerde kullan...
evet bide az sürtme problemı olmasa daha iyi olcakbasıklık çok iyi
yok resimler bayadır duruyordu ama anca paylaşma fırsatım olduMaşallah, Allah kaza bela göstermesin..Resimler daha yeni mi geldi
![]()
çok teşekkürler Mustafa abimMaşallah,kazasız belasız kullan Elif kız...![]()
teşekkür ederimmhayırlı olsun
teşekkür ediyorumm cümlemize,yok o eskı resimlerı yenılerınden paylaşıcam birazdanhayırlı olsun, güle güle kullan..
resimler yeniyse arka sağ lastik inik bu arada![]()
Hayırlı Olsun
teşekkür ederim abiiHayırlı Olsun Elif.
Güle güle kullan.
yakışır![]()
bu rengi bekledım zatenElif hayırlı olsun yeni aracın rengiyle duruşuyla çok şık maşallah.
çoook teşekkür ediyorum Amin cümlemize vermesin inşallahHayırlı olsun Elif Allah kaza bela vermesin harika bi araç
teşekkür ederiiiiimmon numara bisey catirdiyor*
çok teşekkür ediyorum. ilerleyen zamanlarda yapıcagım şeyden bitanesi odur. teşekkürlerGüzel araç ama arka koltuklarla ön koltuklar uyum saglamamıs.Arka koltukları deri kaplatırsanız daha iyiolur
kısmet bu yılaymış.teşekkürlerşu arabaya 2000'lı yılların ortasında binmek vardı.
hayırlı olsun, kazasız belasız sevdiklerinizle binmek nasip olur umarım.
teşekkür ederimmGüzel araç, güle güle kullanın.
teşekkürleerHayırlı olsun güzel araç.
teşekkürler evren abiElif hayırlı olsun... cok begendiğim bi cabrio ama ben içine sıgamadıgım için hiç bir zaman olmayacak bendeboy:1,95 , kiloda 0,11 ton olunca akülü araba gibi oluyo bana
Kazasız belasız güle güle kullan.
teşekkür ederimm cümlemizeMaşallah güle güle kullanın![]()