Cumleten selamın aleykum herkese iyi forumlar abilerim 
Eveet abilerim arabamizla yolculuklara başladık şuanda memleket yozgattayiz
giderken Cevizlibağ shell den depoya fulledik Tam 200 liraya fullendi fakat içeride vardı (nitro) ardından düştük yola şuan yozgattayiz şuan depoyla 720 km gittik yol bilgisayarı 230 daha gider diyor ve ortalama 6.1 fakat babam aşırı derece de bastı yanı duzceye kadar 130 dan assagi dusmedik yollar tir kayniyordu bizde solu kapattık 150 yeri geldi 160 babama sorunca motor da açılir olum dedi sizin de yorumunuzu bekliyorum bu konuda yanı 3.500/4.000 devirlerde gittik full sonra mola verdik baktım ortalama 6.9 du duzcede ben aldım ve kırıkkaleye kadar ben surdum 94 e sabitledim ve yavaş tan gittim ortalama 5.9 a kadar düştü daha da assagi dusuremedim ben araç şuan 2170 km de
EVET ABİLERİM YORUMLARİNİZİ BEKLİYORUM DORT GOZLE ONERİLERİNİZİ DE BABAMİN YAPTİGİ BENİMKİ HAKKİNDA O DEGERLİ YORUMLARİNİZİ İYİ FORUMLARR
BU ARADA ANKARADA FULLL BAGAJ 5 YETİSKİN SPEED DENEMESİ YAPTİM 180 GORDUM SANKİ AZ DAHA GİDERDİ NE DİYORSUNUZ
)

Eveet abilerim arabamizla yolculuklara başladık şuanda memleket yozgattayiz

EVET ABİLERİM YORUMLARİNİZİ BEKLİYORUM DORT GOZLE ONERİLERİNİZİ DE BABAMİN YAPTİGİ BENİMKİ HAKKİNDA O DEGERLİ YORUMLARİNİZİ İYİ FORUMLARR

BU ARADA ANKARADA FULLL BAGAJ 5 YETİSKİN SPEED DENEMESİ YAPTİM 180 GORDUM SANKİ AZ DAHA GİDERDİ NE DİYORSUNUZ