Gariban İşi Sony'mi Piooner'mi Taksam ???

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
Elimde epey kısıtlı bir bütçe kaldığından herzamanki gibiıslıkMecburen epey ortahalli bir gürültü makinası takabileceğim sevgili Flash'ımaqwSağa sola baktım en sona bu 2'sini eledim.Sony'e daha çok kafam basıyor ama dostlar ne derse onu yapalım dedim:eyv

eee ne der dostlarroadfox

PIONEER-MVH-1400UB-USB-GIRISLI-OTO-MP3-CALAR__60736833_0.jpg

1.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------

1.jpg

Abi sony çıkış gücü 4x45 watt,pioneer ise 4x50 watt hemde usb girişi var.Bence pioneer.:eyv

Bu cihazı bende düşünüyorum. Bence güzel

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu cihazı bende düşünüyorum. Bence güzel

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
,

Tamamda hangisi işte mesele o
:aytuğ

Son düzenleme:
Sonyde aux ve cd girişi var,pıoonerde cd girişi yok usb ve aux mevcut.Sadece seçenek bu iki ürünse sırf usb'si var diye paynır alırdım ben qw

Sonyde aux ve cd girişi var,pıoonerde cd girişi yok usb ve aux mevcut.Sadece seçenek bu iki ürünse sırf usb'si var diye paynır alırdım ben qw

Hakikaten ona dikkat etmemişim nasıl olsa vardır diye düşündüm hayret Sony böyle detay atlıyorsa ........

Hayırlı akşamlar ben bundan 4 ay önce pionner aynısından gittim sadece usb li teyp aldım ve almaz olsaydım. Şarkı aralarında hırıltı vardı ve ses düzeni çok bozuktu yani bass hariç daha çok tizz vuruyordu. Hemen gittim dedim böyle böyle tamam dediler değiştirelim yada para iadesi yapalım. Bende dedim ben para istemem teyp alıcam. Baktım sony xplod teyp var onu aldım ve gayet şahane bir seçim olduğunu anladım. Yani usb olması size cazip gelmesin... İnanın bir track cd ile müzik dinlemek var birde usb ile hırıltılı müziğin her sesini duyarak dinlemek var. Siz siz olun oval veya başka hoparlör alırken 3 yollu dan fazla almayın. Çünkü yol fazla oldukça gereksiz fazladan bütün sesleri müzikte duyacaksınız. Demem o ki madem böyle bir şey arıyorsunuz. Kıyamayıp sakladığım Teybe siz bir bakın. Olur derseniz uygun fiyata bırakırım. Sıfırdan farksızdır. Faturasına kadar durmaktadır.

Uploaded with ImageShack.us

​İlginiz için teşekkür ederim elden alacağıma aileden bir dosttan alışveriş yapmak elbette önceliğimdir ama sanıyorum bunda sd kart yada usb girişi yok buda benim olmazsa olmazım uygun kayıt yapıldığında usb lerde bir sorun yaşamadım ben?Konumdaki Sony dede atlamışım bu önemli ayrıntıyı.Bir ihtimal daha var yarın gözle bakayım artık sessiz çekilmiyor makina:)

sony-dsxa30-500.jpg

Büyük ihtimalle bunu takarız inşAllah
:eyv

Hayırlı akşamlar ben bundan 4 ay önce pionner aynısından gittim sadece usb li teyp aldım ve almaz olsaydım. Şarkı aralarında hırıltı vardı ve ses düzeni çok bozuktu yani bass hariç daha çok tizz vuruyordu. Hemen gittim dedim böyle böyle tamam dediler değiştirelim yada para iadesi yapalım. Bende dedim ben para istemem teyp alıcam. Baktım sony xplod teyp var onu aldım ve gayet şahane bir seçim olduğunu anladım. Yani usb olması size cazip gelmesin... İnanın bir track cd ile müzik dinlemek var birde usb ile hırıltılı müziğin her sesini duyarak dinlemek var. Siz siz olun oval veya başka hoparlör alırken 3 yollu dan fazla almayın. Çünkü yol fazla oldukça gereksiz fazladan bütün sesleri müzikte duyacaksınız. Demem o ki madem böyle bir şey arıyorsunuz. Kıyamayıp sakladığım Teybe siz bir bakın. Olur derseniz uygun fiyata bırakırım. Sıfırdan farksızdır. Faturasına kadar durmaktadır
Siz sorun yaşadınız diye herkez yaşayacak diye bir hadise yok.Belkide aldığınız cihaz bozuktur ??Bende yaklaşık 1,5senedir usbli cihaz kullanıyorum dediğiniz sorunu ne yaşadım nede duydum.Usb'li indasta bile hiçbir sorun yaşamadım

Geri