Akşam akşam Cyb canımı sıktı yaa.Aracı serviste yıkattım Sıfır araçların olduğu yere çektim ufak tefek yarım yalan yeri sileyim derken aklıma şeytanlık geldı.Dedimki bunun Hava filtresini sökeyım bıraz ses cıksın dedık neysekı o ses bızı ıyıce tatmın ederken bı baktım gaz kelebegı takılı kaldı..Araba susmuyor hıcbır sekılde ancak stop etmen lazım neyse canım sıkıldı aksama Mert kardesımızle ve Kerem abıyle bulusamayacagız dıye dert ettım kendıme..Servıs mudurude o parca pahalı demesin mi
AL burdan yak
Neyse''Abi şuna bi bakıver dedim'' sagolsun benı kırmadı aracı calıstırdık bırkac defa gaz verıp saldı neysekı duzeldi ama dikkat et dıyede söyledı
Neyse dostlar bu bana ılerıde sorun yaratırmı yoksa ben yarından ıtıbaren gaz kelebeğin içini mi temizleteyım!!!

Neyse''Abi şuna bi bakıver dedim'' sagolsun benı kırmadı aracı calıstırdık bırkac defa gaz verıp saldı neysekı duzeldi ama dikkat et dıyede söyledı
Neyse dostlar bu bana ılerıde sorun yaratırmı yoksa ben yarından ıtıbaren gaz kelebeğin içini mi temizleteyım!!!