Gebze Dil Ovası - İstanbul Yakıt Tüketimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Caprozo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Caprozo

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Her gün Gebze İstanbul trafiğini çekmek zorunda kalıyorum. Sabah 6.30 da yola çıktığımdan dolayı trafiğe yakalanmıyorum, malum akşam trafiği boy gösteriyor ki bugün kendimi sınadım ve bu tüketim ortaya çıktı. ViaPort'a 10 km kala trafik başladı yer yer akıcı duran bir trafik. Çakmak köprüsüne kadar. Altunizade'de bu tüketimi yakaladım ki hemen ardından Köprü trafiği başladı. Eve geldiğimde de 5.3 LT oldu. Uzun yol için gerçekten ekonomik bir araç olduğunu tescilledi, diğerini haftasonuna bırakıp bununla işe gitmeyi düşünüyorum artık.:) İyi ve kötü yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Ortalama çok iyi ist gibi yerde değer çok iyi hayırlı olsun. :eyv

4.8/100 güzel bir ortalama şehir içinde de bu ortalamayı yakalabilmen dileklerimle.:salca

değer iyi ama 70 km hızla gitmen gerekiyorki bunu yakalarsın. Opel 1,3 combo kullandım sonra yeni kango aldım. konfor ve yakıt olarak opel combo

Masallah kangooya :)

Maşallah, zaten renault dediğimizde aklımıza ilk olarak yakıt tasarrufu gelmelidir.
Bende megane 2 dizel aracımla uzun yolda 4.0 litre rahatlıkla görüyorum şehir içi de 5.2 civarı oluyor

Geri