• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Geçmişten Günümüze 34TL1002

Olay budur. Sade bir estetik ve güzellik olmuş. Artık bundan sonrası ne olur bilmiyorum.;)
Eyvlh hakkı abi. Abi sırada iki şey var birincisi mercekli far orjinal, diğeride Sağ ve sol ön kapılardaki çıtalarda olan Renault Sport eki .:)

Görünüyor ama büyük görünsün istersen yeniden düzenlerim. Maşallah,eline, emeğine sağlık, Allahım kazasız, belasız, arızasız sürüşler nasip etsin.:masallah
Abi ellerine sağlık, fotoları düzelttiğin için çok sağolasın :eyv

süper olmuş :eyv

Ben hep derim araç sahipleri kendine has ve zevkine göre dokunuşlar yapmalı bu araçta onlara bir örnek maşallah diyorum :eyv

Aynen abi en güzeli her zaman kendi zevkince yapılan değişikliklerde [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sevgili RFC ailem bir arkadaşım dedi ki bu arabaya spor yay şart, yerden çok yüksek duruyo. sizce taktırmalımıyım ? Değerli yorumlarınızı bekliyorum ;)

Sevgili RFC ailem bir arkadaşım dedi ki bu arabaya spor yay şart, yerden çok yüksek duruyo. sizce taktırmalımıyım ? Değerli yorumlarınızı bekliyorum ;)

Kesinlikle diyorum... Kendi Aracımdan bir kare kardeşim...

10423818_771083492999371_1335023834436947266_n.jpg

Kesinlikle diyorum... Kendi Aracımdan bir kare kardeşim...

10423818_771083492999371_1335023834436947266_n.jpg
Dostum görüntü olarak çok güzel ama ben süspansiyon olarak merak ediyorum nasıl olur birde tümseklerden hızlı geçtiğimizde sürtme yapıyormu ?

Emeğine sağlık kardeşim maşallahı var...:eyv

Emeğine sağlık kardeşim maşallahı var...:eyv

Çok sağolasın mustafa abi [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

MaşAllah.:eyv

Geri