Gelelim yay konusuna... :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 1Lk3r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1Lk3r

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar yay konusunda kafam karışık durumda FK 60/40 mm ve apex 5 cm arasında gidip geliyorum FK daha agır basıyor sıfır ve 2. el fıyat konusun da yardımcı olursanız sevinirim aracım cLio II 2002 model 1.6 16v Dynamique şimdiden teşekkürler herkese...

istediğin yardım ne anlayamadım , hangisi diyorsan ben olsam FK alırdım..

istedğim yardım siz hangisini tavside edersiniz ve fiyatları sıfır ve 2. el olarak :))

vogland al 300 tl fiyatı :eyv

- FK Konfor Hiç Eksilmiyor 2 Aydır Kullanıyourm Çok Rahat :)

fk yı tercih et derim bende fk kullanıyorum

aslında bende FK agır basıyor ama kullanan arkadaşlarında bilgisini almak istedim fiyat konusunda bilgisi olan var mı acaba :)

FK al ama orjinal al :D

Apex alırdım. Ben sert araba seviyorum. Gazlarken orj. yakın esneme oldumu kellemi koltuk altında hisediyorum :)

Uzun arastirmalarim sonucunda soyle acikliyayim.
Oncelikle konforu korumak mi istiyorsun, yoksa en iyi sekilde araci dusurmek mi istiyorsun?

Amac dusurmek ise Apex(3 tipi var aciklicam) > FK(40/60) > Eibach(sportline)

Konfor icin bu siralamayi tam tersine dusunebilirsin.
Benim tercihim Eibach sportline oldu, konfordaki kaybi suana kadar aracima binip hisseden olmadi, asagidaki linkte inceleyebilirsin.
http://www.renaultfanclub.com/clio-modifiye/27087-1-2-clio-project-finduk.html

FK'nin orjinal 40/60 ini bulman artik cok zor, yurtdisindan getirtebilirsen ne ala. Ama orjinal takintim yok, Made in Bursa - 5cm lik FK takarim dersen bilemem:)

Eger konfor aramiyorsan, kesinlikle Apex. Tabi TR'de bulabilirsen..

Apex 4050 - En az dusuren ama bu bile tatminkar. (Kafayi iyi dusuruyor)
Apex 4051 - Bunda daha dengeli bir dusus var.
Apex 4061 - Bulabilirsen kesinlikle bunu al. 4050 kadar kafa dusurur, ve digerlerinde olmadigi kadar arkanin basildigini gorursun.

Bu noktadan sonra tercih sana kaliyor.

Geri