Bugün component hoparlör işlemleri için istanbula gönderdiğimiz kapılarımızın döşemeleri için döşemeci abimizle görüştük perşembe sabahına randevu aldık ve bu kötü görüntüden kurtulup daha şık bir görünüme kavuşucaz benim niyetim her ne kadar beyaz karbon folyodan yana olsada beni vazgeçirdi gibi birşey ve %90 siyah süet olucak aynı gün yine aynı müessede eğer elinde malzemesi var ise aynalı aracımızın renginede uygun yeşil film uygulamamız yapılacak. Yine bugün Alper Bilici arkadaşımızla görüştük ve sümbülünden çıkarttığı 182 panjuru için anlaştık kendisi şu an il dışında olduğu ve denizliye 6-7 ağustos gibi gideceğinden panjurumuzda tahminen 8 yada 9 ağustos günü elimizde olucak
vee geldik en çok heveslendiğim işlemlerden birine tabikiiiiiiiiiiiiiii mercekli far
satıcımızın elinde son bir adet kalmış uygun bir fiyata onuda anlaştık yarın ödemesini yapıp önümüzdeki günlerde ki perşembe en geç elimize ulaşacak ASHİLL güzellikleriyle en kısa zamanda yorumlarınıza sunacak kendini
Bu arada bugün çalışmayan sağ camımızla ilgili problemimizi giderdik ve sol cam tuş takımını orjinal mais tuş takımıyla değiştirdik bugün klimayı kullanmaya pek ihtiyaç duymadım güzel esiyordu sağlı sollu

Bu arada bugün çalışmayan sağ camımızla ilgili problemimizi giderdik ve sol cam tuş takımını orjinal mais tuş takımıyla değiştirdik bugün klimayı kullanmaya pek ihtiyaç duymadım güzel esiyordu sağlı sollu