samet ilanı kaldırıyorm o tarihler yaklasınca ben aramazsam ara beni yoksa unutur giderim onu ben haberin olsunSen yanmasan ben yanmasam nasıl çıkar RS panjurlu Clio'lar piyasaya![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
samet ilanı kaldırıyorm o tarihler yaklasınca ben aramazsam ara beni yoksa unutur giderim onu ben haberin olsunSen yanmasan ben yanmasam nasıl çıkar RS panjurlu Clio'lar piyasaya![]()
kalktı kardesm rahat uyu bu aksamduruyomu ilan halaLütfen panjurumun satılık ilanını kaldırınız
![]()
hehe yanıyosun panjur diye gerçi zamanında bende yanmıştım simdi ne clio kaldı ne panjurHalil emmi o panjuru burak benim için getirtmişti yani hep benimdi.
bayramdan sonra ordayım bir ay kadar beklersen yaparız kardeşim.Giresuna gelişine yetişemedim heralde ama yetiştiysem eğer montajı sen yapıcaksın sanırım dimi abi![]()
abi bakalım samsunda iftar organizasyonu varsa eğer oraya yetiştirmek istiyorumbu arada hakan boyayla ilgili birşey söyledimi sana
![]()
abi iki ay falan oluyor aniden sattım simdi parçaları satıyorm renault gitsede genede takipteyimArabayı ne ara sattın Alper?