Geri Görüş Kamerası Ters Gösteriyor :/

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hsnmsn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hsnmsn

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım..

Forumda aradım ama bulamadım.

Geri görüş kameram ters gösteriyor :/ sağ tarafı solda, sol tarafı sağda gösteriyor. Ayrıca mesafe gösterge çizgileri (yeşil, satı, kırmızı) de yok oldu. Ama arada bir doğru yönü gösterdiği oluyor günde 1-2 kere..

2 Hafta öncesine kadar bir problem yoktu. Fabrika ayarlarına döndüm sistemde ama yine düzelmedi.

Bu durumu nasıl düzeltebiliriz? Ne yapmam gerekli?

Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlarımızın yardımlarını bekliyorum.

Teşekkürler.

Araç Bilgileri;

2015 Clio HB Icon
Sistem sürümü 8.0.5
Product Type: Media Nav Evolution

Arka kamera ters gösteriyor bendende. Bu durum başına gelmiş olan varmıdır veya çözüm önerisi olan

Ters derken. Tepetaklak mı. Yoksa ayna özelliği gibi mi?

Araç 2022 taliant media nav sürüm 6.0.9.7

Micom test ayarları ile oynadım ama düzeltemedim. Ayna özelliği diye bir özellik veya ayar bulamadım

Doğrusu bu değil mi zaten. Ayna özelliğinde göstermesi gerekir. Mesela geri görüş kamera ekranında arkadaki bir arabanın plakasını tersten görmeniz lazım. Eğer doğru gösteriyorsa o zaman sıkıntı.

Doğrusu bu değil mi zaten. Ayna özelliğinde göstermesi gerekir. Mesela geri görüş kamera ekranında arkadaki bir arabanın plakasını tersten görmeniz lazım. Eğer doğru gösteriyorsa o zaman sıkıntı.
Hocam sağ taraftaki cisimleri solda sol taraftaki cisimleri sağda gösteriyor

Hocam sağ taraftaki cisimleri solda sol taraftaki cisimleri sağda gösteriyor
O zaman büyük sıkıntı. Yani normal bir ayna gibi göstermiyor. Arka kamerada görünen bir adam sağ elini kaldırdığı zaman ekrandaki adam da sağ elini kaldırıyorsa bu kötü. Öyle olmaması lazım. Simetrik olması lazım.

Geri