Arkadaslar Rnav a geri gorus kamerasi takmak mumkunmu acaba , yada baska bi yolu varmi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adaş. nerde görmüş uygulanmışını bilmiyorum ama yurtdışında böyle bir özellik var. 450 sterlinlik bir paketten bahsediliyor.Nerde taktirmis kim taktirmis? R navda ne menude nede cikislarinda geri gorus kamerasi ile ilgili bir bolum yok nasil baglamislar bir link versenizde hepimiz bilsek.
Yurt disindaki r link. O cihaz r navdan tamamen farkli adas. Usb girisinden tutta yazilimina donanimina kadar. Ozellikle arastirdim pek cok yerde servislere vs sordum r nav da bu ozellikler icin herhangi bir giris yokmus. R link denen cihaz zaten farkliymis. Reno yas tahtaya basmaZ :aytuğ
Deneme yapılacak bir araç bulmak lazım Ben serviste alarm taktırayım dedim elektrik aksamı garanti dışı kalır dedi herifler. En ufak müdahale tespit edilirse ilgili bölüm garanti kapsamı dışında kalırmış. 10.000 i bi devireyim baktım herşey normal başlarız kurcalamayakanka bende onu diyorum. rlink farklı bişey evet. hatta bu totoşlar bize clio 4ü tanıtırken bu internetli minternetli olanla gelicek demişlerdi. hatta ekranı sökülüp tablet pc olandan gelcek demişlerdi. tuttular rnav diyip basitini koydular.
genede incelememiz lazım. olurda kullanmadıkları bir giriş iletişim veri yolu filan bulabilirsek bir şekilde belki sistemi kırma ihtimalimiz olur belki. olurda olursa eğer herkes faydalanır işte