Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Susayım dedim ama duramadım sizce o egzos sizce o araba yakışmışmı..
Bence hiç olmamış ve gören herkes size içinden gülerek kötü şeyler sölüyolardır ..
Cok dalga geçen oluyodur bence üstadım bana sorarsanız sımdı gece gece söktürmeye gidin.
Ama siz yinede yaptırmıssınız hayırlı olsun
rüyada mıyım,gerçekte mi? biri beni tokatlasın lütfen abicim bu yaptığın işlem gerçek mi? yani üzülerek beğenmediğimi belirtmek istiyorum Emre Bey'in dediği gibi arayın egsozcunuzu gidin söktürün yani clio nun ağırlığını duruşunu bozmuş...
acaba bunu yaptırmanızda bir amaç var mı? yoksa biriyle iddiaya falan giripte kayıp mı ettiniz? )
her neyse sizin hoşunuza gittiyse sıkıntı yok ama ben beğenmediğimi belirtmek ister ve söktürmenizi temenni ederim.. keyifli forumlar...
Kapalı devre çalışan araçlar bunlar.Egzosttan su atar , sizinki atamayacak o konu hakkında ne yapacaksınız ?
Birde atıyorum trafik ışıklarında bekliyorsunuz , yayalar geçerken eli kolu değdi , ya da bir çocuk düşünün meraklı .. elini attı yandı ne olacak ?