Görevi Bırakmam Hakkında

Kadir Salim

T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Aslında böyle bir konu açmayacaktım ama RFC yönetimini de zor durumda bırakmak istemem .

Görevimi kendim bıraktım , böyle daha cici üye oldum :)

RFC ile fikirleri ters düşen insanlar oldu . Ben hem RFC üyelerini seviyorum , hem de fikirleri ters düşen üyeleri seviyorum . ( Benimde yapacak bişeyim kalmadı yani )

2 tarafıda kaybetmemek adına , üyelik tarihi sanki 05.12.2013 olan yeni bir üye gibi kalmak istedim .

Benim tek dileğim şudur , insanların toplu olduğu ortamlarda kavga gürültü eksik olmaz.
Burada gönül koyan insanların , karşılıklı ne etkinlikler yaptığına forum kurulduğundan beri şahit oldum .

Yani düşünün , buluşma olsada fotoğraflara baksak diye gözümün patladığı günler gerçekten de oldu .

Umarım ki karşılıklı muhabbeti olan bu insanlar bir gün tekrar aynı eski günler de ki gibi eğlenir.

Hayirlisi Olsun , Ama Bana Sorucak Olursan Yalniş Düşünüyosun :eyv :eyv

Hayırlısı olsun, son zamanlardaki yaşanan olaylardan dolayı RFC yönetimi de çok üzüldü ve böyle olmaması için elinden geleni yaptı. Sözünü ettiğin toplantılar, organizasyonlar gene yapılacaktır. Bu organizasyonlara katılmanı, o yaşadığın heycanları yeniden yaşamanı RFC yönetimi olarak çok isteriz.

• Beğen
Tepkiler: Kadir Salim
Hayırlısı olsun...

Hayırlısı olsun Kadir.

Hayırlısı Olsun Hacım :eyv

Hayırlısı olsun

• Beğen
Tepkiler: Kadir Salim
Hayırlısı olsun kardeşim:eyv

​Hayırlısı olsun Kadir kardeşim

Geri