Gösterge paneli ile ilgli ?

polen filtresi yok evet ama o kadar çok vidası tok Furkan 4 tane iki üstte iki altta :D

polen filtresi yok evet ama o kadar çok vidası tok Furkan 4 tane iki üstte iki altta :D
Torpido 4 tane vidayla sağlam dururmu Tayfun abim yapma :D
Twitterların orda var ikişer tane, altlarda var ikişer tane, bi direksiyon kutusunun orda bide torpidonun oralarda diye biliyorum ben
Bide normal yıldız tornavida koymuyolar çakallar, uygun tornavidan yada ucun yoksa sökmesi bi hayli zor

torpidoyu sökmüyosun kardeşim torpidoyla işimiz yok ben gösterge panelini söylüyorum torpidonun bi dünya vidası var :D

torpidoyu sökmüyosun kardeşim torpidoyla işimiz yok ben gösterge panelini söylüyorum torpidonun bi dünya vidası var :D
Onu diyom işte, hatlar karıştı benim :D
Doğru diyosun ama göstergenin sökülmesi için yinede üst siyah bölümün sökülmesi gerekiyor diye biliyorum

yok kardeşim sökülmüyor sadece gösterge ve çerçevesi sökülüyor

kadire arabayı parçalatacaksınız bir anlaşın bakayımkaç vidası var hehe

gösterge panelini daha önce söktüm skmesi kolay fakat km teli çıkmıyor Kadir dikkat et elinde kalmasın :D

kadire arabayı parçalatacaksınız bir anlaşın bakayımkaç vidası var hehe
Evet :D
Bu cumartesi günü elektrikçiye gideceğiz , orda bir şeyler yaparlar artık :)

Arabayı aldığımız adam galerici , bize her imkanı sağladı sağolsun ;
1. Sağ kapı kilidi çalışmıyordu yaptırdı .
2. Manifolttan ses geliyordu Reno servisinde yaptırdı
3. Egzost patlaktı yaptırdı ama düzelmedi .
4. Ön lastiklerimizi aldık .
5. Esnaflık çok önemlidir ; Bize yemek söyledi , önemli olan yemek değil ordaki nezakettir .

Tüm özel eşyalarımızı aldık kırmızı paspaslar hariç :D paspaslarıda alıyordumda :D sol ön paspas bitikti :D

Şimdi bizim yatıklarımız ve yapacaklarımız :
1. Abartı egsost vardı sonda söküldü hatta egsost ; motor çıkışındaki uca kadar yenilendi . 140 TL
2. Gösterge ışıklandırılacak .
3. Üstüne alınıp , sigortası yapılacak :D

Son düzenleme:
Göstergenin üstünde ikitane vida var onları söküp kapagı çıkartıyorsun sonrada direksiyon altında kapak var onuda çıkartıp elinle panelin arkasına uzanıp kilometre kablosunu çıkartıyorsun sonrada paneli one çekiyorsun 3 tane soket var onlarıda çıkartınca panel boşta kalıyor o şekilde çıkartabilirsen çıkar yoksa panel camının tırnaklarını çıkarman gerek önce cam sonra panel. Ben cıkarmadan almıştım...

Geri