Gündüz farı arka led

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NBY2012
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NBY2012

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
scenic gündüz ampüllerini orginal alman malı ledlerle degiştirdim harika bi görüntü oldu eski ampuller sarı yanıyordu onlarda alman malı şaşı ampül diye geçiyor .arkayıda ledlerle yaptım 3 şerit kestim yusuf abimin önerisiydi teşekkürler yusuf abi ve aracın son halı resim leri yüklüyorum yapacak olan arkadaşlara yardımcı olabilirim kolay bi uygulama oldu arka taraftaki ledler

Güzel olmuş güle güle kullan kardeşim...

Güzel bir çalışma elinize sağlık cree led kullanarak daha çok ışık elde edilebilir

Guzel uygulama olmus elinize saglik

Kardeşim eline sağlık. Ama bir türlü resimler açılmıyor. minik resimleri açmıyor. merakla resimleri inceleyeyim dedim ; Resimleri büyük boyutta açabilen var mı ? yoksa benim internettemi sorun ?

resimleri yükledim yusuf abi bende bakayım dıyorum bendede açılmıyor resimler bi sıkıntı var ya bizde ya sitede

teşekkürler herkese resimleri tek tek yüklüyecem bakalım olacakmı

tek resim yükleme

bakalım acılacakmı

Açılmıyor hızlı resim üzerinden denemenizi rica etsem

Maalesef tek tek de açılmadı ; değerli kardeşim. sana zahmet bu resimleri tek tek resimyükle.com dan sağ üstten yükleyip gelen sayfada ikinci sıradaki forum için olan link 'i kopyalayıp ; mesaj yazdığımız buradan gülücük yanındaki link' e kopyalayınca resim çok güzel yükleniyor. Kardeşim gece vakti uğraşma istersen. yarın müsait zamanda uzun sürmez. Ama merakla resimleri bekliyorum.

Geri