Güneş Yanığı

aleza

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar malum F7r ımın tavanında güneş yanığı var . bide ön kaputta nokta nokta taş çizikleri var . bu konuda ne yapabilirim öneriniz nedir ?

Aracınız siyah sanırım. Tavanı ve kaputu piano black folyo ile kaplatabilirsiniz. Yada siyah carbon folyo da denenebilir

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

kaputtaki taş izleri geçmez...
ama iyi bir ustaya gidersen güzel uğraşırsa oraları doldurur...
ben ucuz diye çakmalara gittim hiç değişen bişey olmadı...2 dakkada hiç uğraşmadılar bile.

Teşekkürler arkadaşlar tavanı ve kaputu carbon fiber kaplamaya karar verdim. Malzemeyi nerden alabilirim , alsamda kendim kaplayabilirmiyim ?

Teşekkürler arkadaşlar tavanı ve kaputu carbon fiber kaplamaya karar verdim. Malzemeyi nerden alabilirim , alsamda kendim kaplayabilirmiyim ?

Aradıklarını aksesuarcılarda bulursun. Ama kendin kaplama yapmaya kalkarsan yanında mutlaka bu işten anlayan birisi, ısıtıcı, falçata ve spatula olsun. Altında hava kalmaması lazım. Yoksa orası hemen çürüyor ve açılmaya başlıyor. Bir arkadaşımın başına geldi, sonra söktürüp ustasına yaptırmaya karar vermişti. Kolay gelsin.

Sağolun arkadaşlar. Bize bursa yolu gözüktü demekki :)

kaliteli ve iyi malzemede önemli kaplamada en kalitelisi bile 3 yıldan fazla gitmiyor ne yazıkki :( ayrıca hava alan veya su dolan bölümüde resmen çürüterek oyuyor yinede sizin tercihiniz...

hocam benim araçta da tavanda arka spoylerde var güneş yanığı komple boyatacam aracım gümüş gri 2001 megane coupe hiçte çekinmiyorum valla boyatmaya sonuçta allah göstermesn kaza bela yok keyfimden boyatacam hem spor araclara biniyoruz parlaması lazım

önceden resimlerini çek boyat gitsin. alacak kişiye gösterirsin.
folyoyla mı uğraşacan.

Geri