Güneş yanıklarından ve vinilden kurtuluyoruz.

Hayırlı olsun abi :)

Megan%201%20boya%208.webp

Tüm dostlara teşekkür ediyorum, ayrıca dün akşam tavan çıtaları kargo ile elime ulaştı. Sizede teşekkürler OTO ERDEM.

An itibarı ile aracımızın fotoğrafları...

Boya%204.webp

Boya%205.webp

Boya%201.webp

Boya%202.webp

Boya%206.webp

Boya%208.webp

Veee yağmur başladı..

Boya%203.webp

Hayırlı olsun Hakkı abim.:eyv

güle güle kullan abi

Canım abim en başta dimedikmi hihi Vallahi sevindim hayırlısı olsun şöyle pırıl pırıl fotolarınıda tez zamanda bekliyoruz qw

Allah gönlüne göre versin Hakkı abim.Güzel günlerde güle güle kullan.Fiyat biraz fazla geldi bana , parça sökmemiş , çürük kazımıyor , parça kaynatmıyor..

Canım abim en başta dimedikmi hihi Vallahi sevindim hayırlısı olsun şöyle pırıl pırıl fotolarınıda tez zamanda bekliyoruz qw

Heee dedindi,12 3 dinlemedik seni kardeş. Yaptık bir hata. Vardır bunda da bir hayır inşallah.

Allah gönlüne göre versin Hakkı abim. Güzel günlerde güle güle kullan.Fiyat biraz fazla geldi bana , parça sökmemiş , çürük kazımıyor , parça kaynatmıyor..

Daha önceki konularda bahsetmiştim bu adam mercedes ve bmw boyuyor genellikle. Biraz pahalıdır doğru ama kaliteli iş yapar ve garantilidir. qw

Tüm dostlara iyi niyet dilekleri için teşekkürler. Bu gün tavan çıtalarını götüreceğim akşama foto çeker yarın yüklerim inşallah.

Vayyy abim bayağı ilerlemiş. Son halini yakından görürüm inşallah. :eyv

Vayyy abim bayağı ilerlemiş. Son halini yakından görürüm inşallah. :eyv

İnşallah kardeşim. Uğramaya çalışacağım yanına. Ama resimlerle son hali şöyle..qw

Boya%2021.webp

Boya%2022.webp

Boya%2025.webp

Boya%2028.webp

Boya%2029.webp

Boya%2031.webp

Ve bonus, onlar aracı hazırlarken bende boş durmadım motorun tozunu alıverdim..ıslık

Boya%2018.webp

Dualarınızı esirgemeyin dostlar. Hepimizin duaya ihtiyacı var..

Geri