Güneş yanıklarından ve vinilden kurtuluyoruz.

Güle güle kullanın bende ptesi verdim komple boyayacagım güneşyanıgı çizik vs çok can sıkıyor

Sizin aracın resimlerini de burada aşama aşama görmek isteriz. Şimdiden hayırlı olsun, Allah kaza bela göstermesin.

Maşallah çok güzel olmuş abi, Allah kaza bela göstermesin.:eyv

Artık imzada değişir :)

Maşallah çok güzel olmuş abi, Allah kaza bela göstermesin.:eyv

Artık imzada değişir :)

İyi fikir değiştireyim artık. Şöyle güzel bir yıkayıp parlattıktan sonra resimleri alır imzaya taşırım. Teşekkür ederim kardeşim.

Wowwww wowwww wowwww
Muhteşem olmuş abim. Ellerinize emeğinize sağlık.
Bu arada bu saate kadar gelmedin ;)

İnşallah kardeşim. Uğramaya çalışacağım yanına. Ama resimlerle son hali şöyle..qw

Boya%2021.webp

Boya%2022.webp

Boya%2025.webp

Boya%2028.webp

Boya%2029.webp

Boya%2031.webp

Ve bonus, onlar aracı hazırlarken bende boş durmadım motorun tozunu alıverdim..ıslık

Boya%2018.webp

Dualarınızı esirgemeyin dostlar. Hepimizin duaya ihtiyacı var..

Hakkı abim on numara olmus :) güle güle kullan

çok güzel olmuş iyi günlerde kullanmanız dileğiyle....

Benim araçta da var güneş yanığı, tavanı karbon kaplattım ben, boyatmak istemedim. Çamurluk kaldı onu da müstakil bir zaman da boyatmayı düşünüyorum

Wowwww wowwww wowwww
Muhteşem olmuş abim. Ellerinize emeğinize sağlık.
Bu arada bu saate kadar gelmedin ;)

Hakkını helal et kardeşim gelemedim. Bu gün itibarı ile anca müsait olabildim. İstanbul dan gelen 3 kişilik ekibi santral santral dolaştırdım. Kapuzbaşı şelalelerine götürdüm. Dün akşam uçağa bindirdim ve anca müsait olabildim. Ayrıca yarın sağ ön çamurlukta ki vernik atığını da kazıyıp bir boyada oraya yapılacak. Öncesi ve sonrası fotoğraflarını buradan tekrar yayınlayacağım inşallah. Ama bu sefer uğrarım yanına inşallah.

İyi dilekte bulunan tüm arkadaşlara ayrıca teşekkürler..

Hakkını helal et kardeşim gelemedim. Bu gün itibarı ile anca müsait olabildim. İstanbul dan gelen 3 kişilik ekibi santral santral dolaştırdım. Kapuzbaşı şelalelerine götürdüm. Dün akşam uçağa bindirdim ve anca müsait olabildim. Ayrıca yarın sağ ön çamurlukta ki vernik atığını da kazıyıp bir boyada oraya yapılacak. Öncesi ve sonrası fotoğraflarını buradan tekrar yayınlayacağım inşallah. Ama bu sefer uğrarım yanına inşallah.

İyi dilekte bulunan tüm arkadaşlara ayrıca teşekkürler..

Haberini aldım abim, sağlık olsun her zaman beklerim.:eyv

Merhaba, tavanı karbon kaplamayı bende istiyorum, acaba kaça maloldu ?

Geri