Hangi dizel yakıt daha iyi?

Hangi Diesel Yakıt Daha Kaliteli

• Shell Nitro +

Oy: 17 73.9%
  • Opet Ultra Force

Oy: 3 13.0%
  • Total Excellium

Oy: 2 8.7%
  • BP

Oy: 1 4.3%
  • Petrol Ofisi

Oy: 0 0.0%
  • Diğer

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23

defectboy

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba. Becker adlı arkadaşımız bir konu açmış yakıtlarla ilgili ama ben daha özele inip dizel yakıtları sormak istiyorum :) en kalitelisi hangisi sizce. Bugüne kadar opet kullandım son 2 sefer shell den aldım fark göremedim pek. Sizin düşünceleriniz nelerdir? Bir de anket ekledim konuya .

nitro plus kullanıyorum performans olarak memnunum. uzun menzil isteniyorsa exellium derim

rafineriden standart çıkan mazota her firma kendilerine has farklı katkılar ekler. bizimki gibi küçük hacimli dizel motorlara yüksek setan sayılı dizeller iyi gelir. 1 yıldır nitro plus (eskiden GTL) alıyorum. menzili, çekişi benim için yeterli. değişirsem exellium a dönerim

Şimdiye kadar hep nitro+ kullandım. Değiştirmeyi düşünmüyorum.

Ucuz olan

tabiki hesaplı alınabilecek güvenli yerler var:eyv

ama abartı sayılacak oranda çok hesaplıysa temkinli yaklaşmak gerekiyor. abartı indirim yapan istasyonda dolmuşlar kuyruk oluyordu bir süre sonra duyduk ki kaç dolmuşta vakitsiz pompa değişmişler

Opel den alıyorum gayet memnunum ben bir araştırma yapmıştım opel in euro dizelinden hiç bir şikayete rastlamadım gerek performans gerekse tüketimi benim için çok iyi. Nitro çok iyi bir yakıt fakat diğerlerine göre daha fazla yakıyor araç.

tabiki hesaplı alınabilecek güvenli yerler var:eyv

ama abartı sayılacak oranda çok hesaplıysa temkinli yaklaşmak gerekiyor. abartı indirim yapan istasyonda dolmuşlar kuyruk oluyordu bir süre sonra duyduk ki kaç dolmuşta vakitsiz pompa değişmişler

KEsinlikle haklisiniz ben az cok bilinenler arasinda olanlardan ucuz hangisiyse genelde ordan alirim ama iyice camura baglamis dandik yerler bas yakar

Nitroplus shell gerçekten cok farklı ve iyi.

Yıllardır sadece shell kullanıyorum benzin ya da dizel sonuç hep daha fazla km :eyv

Akılı kelden mazotu shellden :)

Geri