Hangi Yakıtı Kullanıyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan becker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RFC Hangi Yakıtı Kullanıyor?

• Kullanılan toplam oy
    330
Şehir merkezinde opet var. Oradan alıyorum. Yoksa shell den alırım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkese merhaba. Clio 4 aracım için sticker temin etmek istiyorum. Bunu nasıl çözebilirim???

bu fiyatlarla nereden alırsan al her türlü giriyor uçuruma gidiyoruz

bana görede lpg aptallıktır

Güvenilir bayilerden en uygun yakıt neredeyse onu alıyorum... Zaten yakıtın çoğu ülkemizde tüpraş çıkışlı olduğundan markaların içine koyduğu katkıların araca ciddi bir etkisi olmadığını gördüm. Hepsi pazarlama hikayesi, yersen...

arkadaşlar ben arabayı baya kullanan bir insanım ayda 5 6 depo yakıyorum bu soruyu bende merak ettim ve denedim farklı şehirlerde farklı sonuçlar alınıyor olabilir ben kendi tecrübemi anlatıyorum

tüm petrol ofislerini denedim opet, petrol ofisi, shell vs hepsini yazmayayım iyi kötü ayırt etmeden her yerden depo fulle dim antalya bölgesinde en verim aldığım yer birincisi aytemiz ikincisi opet en çok yol götüren yerler onlar araba modelli ise opet eski aracınız varsa aytemiz

arkadaşlar ben arabayı baya kullanan bir insanım ayda 5 6 depo yakıyorum bu soruyu bende merak ettim ve denedim farklı şehirlerde farklı sonuçlar alınıyor olabilir ben kendi tecrübemi anlatıyorum

tüm petrol ofislerini denedim opet, petrol ofisi, shell vs hepsini yazmayayım iyi kötü ayırt etmeden her yerden depo fulle dim antalya bölgesinde en verim aldığım yer birincisi aytemiz ikincisi opet en çok yol götüren yerler onlar araba modelli ise opet eski aracınız varsa aytemiz
Ben LPG için benzer bir değerlendirme yapıyım fiyat performans olarak en iyi yer LPG de petrol ofisi. Diğer ucuz bilinmedik yerlerden aldığım gaz uçuyor gidiyor sanki.
Petrol ofisi bulamazsam Shell de iyi ama bir tık pahalı, OPET Aygaz en pahalısı yorumlarda performansı iyi yakıt verimli falan deniyor ama fiyat performans oranı kötü bence petrol ofisine göre fiyatı her zaman %30-35 daha yüksek ama o kadar verimde fark olmuyor.
LPG içindir bu yorumlar

Geri