hararet göstergesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kavaklı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kavaklı

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
aracım 1.4 karbüratörlü 19 95 model yeni aldım din görevlisiyim trakyada sorum ilgilenen olursa inşallah hararet göstergesi dalgalanma yapıyor sanki harareti okumuyor bazen normal harareti gösteriyor bazende 0 oluyor yeni yapmaya başladı teşekkürler selametle inşaallah:mad:

Termostattan yapabilir,fan müşiri arızalı olabilir,elektrikçiye göstermeden buradan bilmek zor olur...

Devİrdaİmİn orda hararet mŞİrİ soketİ var temazsilik yada kopuk yada müŞİr arizasi olabİlİr

aracım 1.4 karbüratörlü 19 95 model yeni aldım din görevlisiyim trakyada sorum ilgilenen olursa inşallah hararet göstergesi dalgalanma yapıyor sanki harareti okumuyor bazen normal harareti gösteriyor bazende 0 oluyor yeni yapmaya başladı teşekkürler selametle inşaallah:mad:

SLM HOCAM

hayırlısı olsun, güle güle kullanın.

benim sorunuzdan önce TRAKYA ve KAVAKLI demişsiniz... bu kırklareli kavaklı mı? bende kavaklıdanım. vallahi hocam sanayide sorununuzu çözebilirler.:servis

sevgili urall kavaklı soyadım edirne keşan dayım teşekkürler allaha emanet

Kadir ustanın dediğine göre önce yapman gereken dışardan manuel hararet göstergesi bağlatarak harareti test ettir sonra Hararette bir sorun varsa sırayla başlayarak Fan müşürü, Su devir dayım pompası , Radyatör ve uygun antifiriz gibi parçaların kontrolü yapılması gerekebilir.

Not : düşük bir ihtimal olarak Üsta kapak çontası hasar görmüş olabilir bunuda yağına karışan sudan ya da su eksiltmesinden anlayabilirsin. Tabi bu arada kapalı devre sıvı soğutmalı sistemlerde hava olamamasını bilerek konuşuyoruz !! son olarak Radyatör su taşırma kabının civalı kapağıda kontrol edilecek

Geri