Hararet Ortanın Üzerinde

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arandur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arandur

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracımda hararet göstergesi ortanın bir diş üzerinde genelde. Bazen dur kalk trafikte en üstteki sık çizgilerin alt tarafına kadar geliyor ama daha fazla artmıyor. Suyunda eksik yok.

1- Bunun zararı olur mu motora?
2- Arıza varsa neredendir?

​Fazla dur kalk yapıldığında bu durum olması normal fakat hararet şakaya gelmez.İyi bilen bir ustaya göstermekte fayda var.:eyv

hareret müşürü bozulmuştur. 5-10 tl bişey

Ustaya götürdüm, sistem hava yapmış. Havasını aldı, şimdi yükselse de daha hızlı düşüyor hararet.

sizinki dizel miydi bende de aynısı oldu sehir içinde cok dur kalk yaptım hararet yukseldı yuksekdi arac stop etti yag ve akü lambası yandı caliışması çekiciyle götürdük usta sonra mekaniğiyle yaptım dedi yone aynı sorun oldu hemen durdurdum bekledim hararet duştu.uzun yolda hararet iniyor bunu denedim sehir içinden shirler arası yola girdim orta çizginin altına bile geldi.usta bi sey yok dedi bulamadı doğrusu şimdiılık bi sey yok ama sizin ki dizelse bende sizinki gibi yaptırıracam.başka bi nedenden de olur mu

Benim hararet sona dayanıyordu.kaputu aciyorum hararet yok.elektricimi aradim hararet yok elektrik arizasi var dedi fan motoruna giden şase zayifmis bir şase çektik. düzeldi 10 numara oldu.

Bendede Aynı sorun var hararet ortanın üzerine cıkıyor büyük ihtımal müsür ü küçük dereceli ortanın üzerine fazla durunca fanı calıstıyor daha fazla yükselmedi hiç normal gibi

Kardeşim fan devreye girince durum düzelir . Sıkıntı olmaz.

1,5 yıldır bir sorun olmadı, yola devam.

Evet bendede elektriksel arıza vardı şase kablosu ile kurtardık

Geri