Şimdi iki üç tane daha olay var bahsedeceğim başımıza gelen
Biz gizli özellik açarken selektör yapınca kısayı kapatması şeklinde veya uzuna geçince yine kısayı kapatması şeklinde kodlamıştık böylece animasyon gibi oluyordu. Led ampul takınca dedim normale çevirelim. Fakat bu sefer aksilik oldu. Sıfırladık orjinale döndük. Sonra fren arızası yaktı araba. Ertesi sabah hemen müşür aldım geçmedi. Cihazda arıza kodu silinmiyordu müşür değişince silindi. Ama ekrandan halen servis uyarı lambası sönmedi. Bende kutup başı söküp 10dk sonra taktım sıfırlandı. Orjinal kendi müşürünü geri taktım gelecek mi diye gelmedi. Aldığımız müşür yedek olmuş oldu.
Ardından tekrar gizli özellikleri yaptık. Bu sefer birkaç fark ile yaptık hepsinden bahsedeceğim. Normalde clio 4 yapmıyorlar. Ancak hatır gönül işi oldu artık. Araba güzel ve iyi kondisyonlu olduğu için bizimde bir katkımız olsun yardım anlamında gibisinden düşündüklerini söylemeliyim. Ve çok teşekkür etmeliyim.
Şimdi görsellere geçelim

Evet müşürü hemen sanayiden temin ettik
Birebir çakma büyük ihtimal ama burda amaç çalışan bir ürün ile test etmekti. Kendi müşürü takılı iken cihaz orjinal olsa bile silinmiyordu. Ancak müşür sonrası silindi. Sonra yedekledim eskiyi taktım geri. Bir sorun yok.
Gizli özellikleri yapıyoruz.
gördüğünüz üzere farlar açıkken gündüz ledi kapalı bu orjinal hali. Farlar kapalıyken tam parlaklıkta yanar.
Şimdi ilk olarak aracın stok halini atıyorum. Çalıştırdığımızda gündüz ledi yanar. İkinci kademe en parlak seviyede yanar. Biz bu kısma müdahale etmiştik önceki kodlamada ancak bu sefer dedim ki dursun.
Şimdi far anahtarı park konumunda parkları açık gündüz ledi kısık olarak kodlandı.
Şimdi far anahtarı kısa hüzmeli far konumunda.

Gördüğünüz gibi her iki konumda da gündüz ledi kısık. Far kapalı iken tam parlaklıkta.
Aslında bunu orjinal bir uygulama olsun diye yaptım. Std ledli farlarda sinyal verilince led söner park ampulü veya kısa hüzmeli far açılınca led kısılır. Bizde oradan yol almaya çalışarak böyle yaptık.
Ayriyeten sıfır konumunda gündüz ledi tam parlaklık iken. Sinyal verdiğiniz yöndeki gündüz ledi sönüyor onuda kodladık ayrıca followme fonksiyonunu aktifleştirdik tekrar.
Benim çok içime sindi umarım sizde beğenirsiniz